11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
No to może i ja się w końcu skuszę. Jakieś tam małe poprawki robiłam, ale to nic w porównaniu z Twoimi! Właściwie od długiego czasu nie kupuję ubrań w sklepach, nie chadzam do centrów handlowych, moim głównym źródłem zaopatrzenia są sklepy z używaną odzieżą. Mam całą stertę rzeczy odłożonych do przerobienia.. jak już będę mieć nową maszynę to spróbuję! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo piękne wykonanie. Wszystko ślicznie wygląda, a przede wszystkim schludnie. Oby tak dalej! Pozdrawiam!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super torby, a ta czarna spódniczka piękna - nie powiedziałabym, że to firanka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć dziewczyny i chłopaki ![]() Po dłuższej przerwie powoli wracam do szycia ![]() Poduszki uszyte ze starych spodni, a myszy z zasłonki z SH. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Myszy są fantastyczne i jeszcze w tych kolorkach, ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poduszki pomysłowe, myszy rewelacyjne!
|
|
Stały Bywalec
|
|
Nie no myszy rewelacja ;D ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie najbardziej ujęła mysz w kwiecistej sukience. Może, gdybym taką postawiła w zapleczu mojego sekretariatu ("mojego" -
![]() ![]() ![]() Piesek w kratkę też cudny. Aniu, czy to wspomnienie z dzieciństwa? Była taka bajka, prawda? A moje starsze kuzynostwo mieszkające piętro wyżej, miało pieska w kratkę, dokładnie takiego jak w bajce. Gdybym uszyła teraz takiego, to będzie dowód mojego zdziecinnienia (nie mam wnuków)? --- Ostatnio edytowane 2014-07-29 12:12:08 przez violina64 --- --- Ostatnio edytowane 2014-07-29 12:12:36 przez violina64 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cieszę się bardzo, że się Wam moje stwory podobają ![]() Ten piesek w kratkę faktycznie już kilku osobom kojarzył się z psiakiem z bajki. A to co wczoraj uszyłam: niuniek i poduszki. Nie wiem, co mnie dopadło, ale zebrało mi się na szycie powłoczek na poduszki. To chyba przez te upały ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne poduszki i cała reszta!
![]() |
11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.