11 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Eduszko, gratuluję zakupu maszyny, po uszytkach widać ze to świetny nabytek, mimo wczesniejszych problemów.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
osiolek (?) jest cudny, a ten jego sweterek... no slodki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki ![]() Myszy dwie się uszyły ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-12 22:42:41 przez Eduszka --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Krowisia rządzi! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczne myszki i podziwiam jak można takie maleńkie sukieneczki szyć i to z zakładkami i tym wszystkim co maja "dorosłe" modele wielki szacunek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale słodziaczki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki serdeczne za miłe słowa ![]() takie ubranka szyje się o tyle lepiej że klient nie marudzi, że coś źle się układa ![]() Zapraszam serdecznie na moje pierwsze Candy http://eduszka.blogspot.com/2013/03/moje-piersze-candy.html do wygrania mysz i torba --- Ostatnio edytowane 2013-03-14 11:38:59 przez Eduszka --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Szyjesz cudowne zabawki...takie z sercem
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za wszystkie miłe słowa ![]() Moje ostatnie uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I jeszcze to ![]() ________________________________________________________
|
11 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.