Stara Gwardia
![]() |
|
Zakładam nowy wątek (mam nadzieję, że nie wprowadzam zamieszania i nie marnuję forumowego miejsca),
ponieważ nie pamiętam kiedy ostatnio szyłam torby. Teraz zebrało mi się na szycie zabawek ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-12-06 20:32:11 przez Eduszka --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Eduszka, wzór tego królika już trochę mi się opatrzył, ale dałaś im super ubranka, ładnie to wyszło.
Fajna ta para w kratkę. ________________________________________________________
Uwielbiam patchworki! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, królików jest pełno ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pieeeseeek w kraaatkęęę!!! ![]() ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie piekne! Nie wiedzialabym, na ktora sie zdecydowac ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ładne te króliczki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne i profesjonalnie sfotografowane, brawo
pies skradł mi serce ach ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, cieszę się, że się podobają - ja mam frajdę szyjąc te różne szmaciaki.
Profesjonalne zdjęcia - dzięki za komplement ![]() dopiero się uczę co zrobić, żeby jakoś wyglądały. A tu jeszcze kilka szmaciaków, ale część zdjęć już takich sobie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie bardzo starannie uszyte i z ładnie dobranymi ubraniami. A kratkowy jamnik chwyta za serce, mam ochotę się nim zaopiekować.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie zabawki śliczniusie i bardzo pomysłowe. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.