Wersja do druku

131 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »

Stara Gwardia
Ja sie przylaczam do Klubu Zachwytu nad sukienka szytą na wzor z Burdy. Lepsza niz inspiracja.

--- Ostatnio edytowane 2011-09-13 21:17:19 przez monikowo ---
Buziaki.
Administrator
Długa sukienka i mi bardzo przypadła do gustu, mam w planach kiedyś ja uszyć :) Ale te groszki - po prostu cudo!! Jestem zakochana :)
Trinny plisss napisz jak wszyć fiszbiny, może jakiś szybki kurs czy coś w tym stylu??

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Śliczne sukienki,będą musiały czekać na następne lato :)
Mistrzyni Krawiectwa
Wracając do tej pięknej sukni ślubnej pozwolę sobie odezwać się do Ciebie kiedy będę szukała sukni ślubnej :D. Piękne "cudeńko".
Buziaki.
Więc będę czekać na odzew z Twojej strony!!!Szycie sukien ślubnych na odległóśc to wyzwanie wprost dla mnie:D
Mistrzyni Krawiectwa
Ale te groszki - po prostu cudo!! Jestem zakochana :)
Trinny plisss napisz jak wszyć fiszbiny, może jakiś szybki kurs czy coś w tym stylu??
Susanno GROSZKI nie mają jeszcze właścicielki podejrzewam,że rozmiar pasowałby na Ciebie....Masz jeszcze jakąś imprezę?Co do kursu wszycia fiszbin postaram się!!!Jak Misio wyzdrowieje ok?
Mistrzyni Krawiectwa
Piękne sukienki, cóż więcej dodać.... :)
Susanno GROSZKI nie mają jeszcze właścicielki podejrzewam,że rozmiar pasowałby na Ciebie....Masz jeszcze jakąś imprezę?Co do kursu wszycia fiszbin postaram się!!!Jak Misio wyzdrowieje ok?
Kurcze póki co nie mam żadnej imprezy w planach ale sukienka jest tak piękna ze mogłaby przeczekać w mojej szafie do lata. O albo do sylwestra :D
A Misiowi zdrówka życzę!!

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Kochani moi....Chcę się Wam pochwalić moim uroczym nowym żakiecikiem i uroczą nowa spódniczką!!!Wszystko bardzo wygodne jak zwykle zostało poddane testom!!!TROCHĘ MI WSTYD ZA SIEBIE,ale co tam taka jestem...

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Widać że świetnie się bawiłaś,niema co się wstydzić ważne że nowe piękne ciuszki nie popękały na szwach,fajny komplecik sobie sprawiłaś szczególnie podoba mi się żakiecik :)

131 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.