131 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja sie przylaczam do Klubu Zachwytu nad sukienka szytą na wzor z Burdy. Lepsza niz inspiracja. --- Ostatnio edytowane 2011-09-13 21:17:19 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wracając do tej pięknej sukni ślubnej pozwolę sobie odezwać się do Ciebie kiedy będę szukała sukni ślubnej
![]() Buziaki. |
|
Administrator
![]() |
|
Długa sukienka i mi bardzo przypadła do gustu, mam w planach kiedyś ja uszyć ![]() ![]() Trinny plisss napisz jak wszyć fiszbiny, może jakiś szybki kurs czy coś w tym stylu?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczne sukienki,będą musiały czekać na następne lato
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Więc będę czekać na odzew z Twojej strony!!!Szycie sukien ślubnych na odległóśc to wyzwanie wprost dla mnie
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susanno GROSZKI nie mają jeszcze właścicielki podejrzewam,że rozmiar pasowałby na Ciebie....Masz jeszcze jakąś imprezę?Co do kursu wszycia fiszbin postaram się!!!Jak Misio wyzdrowieje ok?
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne sukienki, cóż więcej dodać.... ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kurcze póki co nie mam żadnej imprezy w planach ale sukienka jest tak piękna ze mogłaby przeczekać w mojej szafie do lata. O albo do sylwestra ![]() A Misiowi zdrówka życzę!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kochani moi....Chcę się Wam pochwalić moim uroczym nowym żakiecikiem i uroczą nowa spódniczką!!!Wszystko bardzo wygodne jak zwykle zostało poddane testom!!!TROCHĘ MI WSTYD ZA SIEBIE,ale co tam taka jestem...
|
|
Stara Gwardia
|
|
Widać że świetnie się bawiłaś,niema co się wstydzić ważne że nowe piękne ciuszki nie popękały na szwach,fajny komplecik sobie sprawiłaś szczególnie podoba mi się żakiecik
![]() |
131 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.