131 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
czyste szalenstwo ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Trinny, ale pokazałaś kawał dobrej krawieckiej roboty !! Poddanie tych pięknych ciuszków takiemu testowi było niesamowite, ale wszystko jest w porządku !!! Masz rację, że jest coś uroczego w tym żakieciku, a szczególnie w spódniczce, śliczności. I jak tu nie kochać szycia damskich ciuszków !!
|
|
Administrator
![]() |
|
Haha jak spódnica nie wytarła się na pupie po tym szalonym zjeżdżaniu to wszystko jest OK!
Twój nowy zestaw bardzo mi sie podoba bo jest w moim stylu :} Super!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wreszcie mam dowód na to ,że nie tylko ja mam ochotę poszaleć z dzieciakami na tych wszystkich drabinkach,zjeżdżalniach i karuzelach....a komplecik wpost genialnie się spisał i już teraz wiadomo, że zniesie praktycznie każde warunki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj tam ,oj tam jaki wstyd. Kostium wytrzymał (zresztą bardzo ładny kostium). Na zdjęciach jesteś uśmiechnięta. Ja tu nie widzę żadnego powodu do wstydu ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-04 19:31:39 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyte czy kupione? Jeśli kupione to dobry wybór, jeśli uszyte - jesteś mistrzynią! ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-04 20:58:46 przez Alto --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak zawsze swietne ciuszki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super zestaw Trinny ![]() Żakiecik jest moim marzeniem,śliczny ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziewczyny i chłopaki dziękuję Wam serdecznie za krzepiące słowa...motywują do dalszej pracy...Pozazdrościłam Karolince córeczek....i dziś pokaże Wam moje słodkości zawsze obiecałam,że wstawię zdjęcia na modelce,ale jakoś tak schodziło...do tego nie otrzymałam zgody aby umieszczać wizerunek małej publicznie,więc bużka zamazana....szkoda bo śliczna jest...
Uszyte czy kupione? Jeśli kupione to dobry wybór, jeśli uszyte - jesteś mistrzynią! ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny same śliczności ![]() ![]() zmotywowałaŚ mnie i siadam dziś do baletniczki. Czerwona sukienka urzekająca ale niestety nie mam w tej chwili odpowiedniego materialu.... ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.