131 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne dzieciaki, piękne ubranka, wcale się nie dziwię, że nie uzyskałaś zgody, sama bym tak zareagowała. Ubranka są śliczne. Zawsze podziwiałam osoby, które potrafią szyć takie rzeczy dla dzieci. Najbardziej podoba mi się amarantowa sukieneczka. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
prześliczne, prześlicznosci ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne! I te zjeżdżalniowe, i te dziecięce!
Czy w Polsce ma się aby ukazać Burda dla dzieci, czy też nie? W P. - w supermarkecie - widziałam leżące obok siebie - "zwykły", comiesięczny numer, Burdę dla dzieci, Burdę typu "szycie jest proste" i Burdę ze swetrami. Za mało zajmujemy się robótkami ręcznymi i szyciem, żeby "zasłużyć" na tyle samo? ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
piekne te ubrania...przejrzalam caly watek. Jestemn pod wrqazeniem...
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki Aniu.Tak tydzień temu kupiłam zwykłą burdę,burdę dla dzieci i szycie krok po kroku a to dlatego,że jest tam mowa o naszych koleżankach z forum!!!pozdrawiam
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowo! |
|
Administrator
![]() |
|
Jaka słodka baletnica ![]() ![]() Sukieneczka z kokardą także śliczna. Wszystko co szyjesz jest śliczne i superanckie! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale słodziak malutki z niej ![]() ![]() A stroje przecudowne . Jak zawsze. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Trinny nie wiem jak to możliwe że jeszcze nie skomentowałam Twojego wspaniałego żakietu!! Świetny jest - myslę że sobie też taki uszyje - strasznie fajny ten materiał! A spódniczkę też taką uszyłam!
![]() ![]() A pampersowe baletniczki - rozpływam się - sama słodycz ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie mam nic więcej do dodania ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny!!!Sallmo mojego drugiego żakietu nie pokaże gdyż szyło mi się go bardzo smutno....nie jest dla mnie,a dla chorej osoby...No ale cóż i tak jest w życiu....
Natomiast dziś uszyłam sobie drugą spódniczkę z serii bombeczek i tak patrze na ten mój dekolt z tyłu w bluzce,że w najbliższym czasie w niej nie wyskoczę więc uszyję do niej kamizelkę moze w poniedziałek Wam pokaże!!!Pozdrawiam Wszystkich jesteście super ![]() |
131 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.