Wersja do druku

131 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Piękne dzieciaki, piękne ubranka, wcale się nie dziwię, że nie uzyskałaś zgody, sama bym tak zareagowała. Ubranka są śliczne. Zawsze podziwiałam osoby, które potrafią szyć takie rzeczy dla dzieci. Najbardziej podoba mi się amarantowa sukieneczka.
prześliczne, prześlicznosci :)... skąd można zdobyć wykroje na takie maleństwa??? mam chrześnicę w podobnym wieku, przydało by się dla niej coś uskutecznić :)

Czy w Polsce ma się aby ukazać Burda dla dzieci, czy też nie? W P. - w supermarkecie - widziałam leżące obok siebie - "zwykły", comiesięczny numer, Burdę dla dzieci, Burdę typu "szycie jest proste" i Burdę ze swetrami.

Za mało zajmujemy się robótkami ręcznymi i szyciem, żeby "zasłużyć" na tyle samo? :-(

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Świeżynek
piekne te ubrania...przejrzalam caly watek. Jestemn pod wrqazeniem...:)
Mistrzyni Krawiectwa
Piękne! I te zjeżdżalniowe, i te dziecięce!

Czy w Polsce ma się aby ukazać Burda dla dzieci, czy też nie? W P. - w supermarkecie - widziałam leżące obok siebie - "zwykły", comiesięczny numer, Burdę dla dzieci, Burdę typu "szycie jest proste" i Burdę ze swetrami.

Za mało zajmujemy się robótkami ręcznymi i szyciem, żeby "zasłużyć" na tyle samo? :-(

Ania
Dzięki Aniu.Tak tydzień temu kupiłam zwykłą burdę,burdę dla dzieci i szycie krok po kroku a to dlatego,że jest tam mowa o naszych koleżankach z forum!!!pozdrawiam
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowo!
Administrator
Jaka słodka baletnica :D Pampers, białe rajstopki i spódniczka baletnicy - sama słodycz :D
Sukieneczka z kokardą także śliczna. Wszystko co szyjesz jest śliczne i superanckie!

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Ale słodziak malutki z niej :buziak::buziak:
A stroje przecudowne . Jak zawsze.
Trinny nie wiem jak to możliwe że jeszcze nie skomentowałam Twojego wspaniałego żakietu!! Świetny jest - myslę że sobie też taki uszyje - strasznie fajny ten materiał! A spódniczkę też taką uszyłam! :) Ale mi nie wyszła dlatego fotek nie wrzucałam :P Szyłam ze zbyt grubego materiału i się robi "buła" na brzuchu, ale patrząc na Twoją spódniczkę - może się jeszcze przekonam do tego modelu :)
A pampersowe baletniczki - rozpływam się - sama słodycz :)
Mistrzyni Krawiectwa
Piękne! I te zjeżdżalniowe, i te dziecięce!
Nie mam nic więcej do dodania :)
Natomiast dziś uszyłam sobie drugą spódniczkę z serii bombeczek i tak patrze na ten mój dekolt z tyłu w bluzce,że w najbliższym czasie w niej nie wyskoczę więc uszyję do niej kamizelkę moze w poniedziałek Wam pokaże!!!Pozdrawiam Wszystkich jesteście super:okok:

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!

131 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.