131 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
sukienka super bardzo ladny material dobralas no i zadnego paska
pasek zepsuje jej urok |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna ta kamizelka! Taka elegancka, w sam raz do pracy
![]() Sukienka też super, śliczny materiał! No i pięknie uszyta ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziś pokażę Wam moje nowe dzieciaczki!!!Od męża dostałam........Michałek zaraz zaprzyjażnił się z braciszkiem(rozm116)natomiast siostrzyczka ma pomagać mamusi(bo chłopaki z chłopakami,a dziewczyny z dziewczynami
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Trinny masz cudownego męża!! Wspaniałe prezenty, z pewnością wykorzystasz je na maxa ![]() ![]() ![]() A Michałek wyglada jak młody Zbyszko z Bagdańca - dzielny rycerz ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
teraz stanowicie juz niemal rodzine wielodzietna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale sukienka rewelacyjna. Prezenty tylko pozazdrościć. Nawiasem mówiąc też mam Miśka i chyba w podobnym wieku, w każdym razie przyszłoroczny "komunista". ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sympatyczne gadżety, niebieska sukieneczka wspaniała, jak dorosła , ale w skali 1 : 10.
Kurczę, ale Michałek rośnie, niedługo trzeba mu będzie mówić "proszę Pana", na fotce rycerz bez skazy !! Fajnie się bawicie w rodzince. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzieciaczki przepiękne, a sukienusia bąbeczka jest przesłodka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukieneczka niebieska słodka i elegancka...Szyjąca mama to jednak wielki skarb. Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzisiejszy dzień zaliczam do tych bardzo owocnych w szycie!!!Uszyłam dziś spódniczkę dla mojej środkowej chrześniaczki i spodnie dresiki dla Michałka(we czwartek idzie po raz pierwszy na kurs tańca towarzyskiego mamusia chciała żeby synuś ładnie się prezentował)Powiem,że koszt uszycia spodni to 0zł.Tak...tak możliwe,możliwe!Miałam stare spodnie od dresu ,te lampasy to są smycze do komórki,które dostałam gratis zamawiając taśmy do stroju indiana(dzięki naszej ANI to ona dała mi linka)no i tak Miś cieszy się z nowych spodni,uszycie zajęło mi chwilę ,no może dwie...
|
131 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.