Wersja do druku

131 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »

Stara Gwardia
Super :) chciałabym umieć szyć takie dresy . Mam 3 dzieci na pewno by się taka wiedza przydała . Niestety u mnie w miasteczku nie ma gumki takiej z dziurkami do regulacji .:(
Stara Gwardia
Niestety u mnie w miasteczku nie ma gumki takiej z dziurkami do regulacji .:(
ja robię tak, że wciągam zwykłą gumę, z paro-centymetrowym zapasem na popuszczenie (choć moi chłopcy to szczuplaki, nigdy nie popuszczałam, ale wręcz przeciwnie) i przyszywam na okrętkę lub maszyną przy dziurce w pasku, żeby nie było jej za bardzo widać, a jednocześnie ma być łatwo dostępna .

--- Ostatnio edytowane 2011-11-11 19:34:55 przez pajesia ---
Stara Gwardia
Dresiki superrr ale bluzeczka:oklasky::oklasky::oklasky: w paseczki to rewelka
Cześć!!!To dzisiaj ja się chwalę żeby nie było,że Trinny naszyła,naszyła i co leży.......o nie nie moi kochani!Trinny ciężko pracuje jako pomocnica świętego Mikołaja!Tak Mikołaj mi się przyśnił i poprosił abym spełniła marzenie pewnego chłopca który już od dawna chciałby mieć taki strój jak miał Michaś.....mówi i ma!
Brakuje jeszcze napisów STRAŻ ale będa!

--- Ostatnio edytowane 2011-11-28 22:04:02 przez Trinny ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Czarno było to teraz moja ukochana bieluśka BIEL!Zdjęcia są fatalne wiem,wiem....no cóż!BIAŁY MOTYLEK jeśli moja Natuś(3 i pół roczku)skrzydełka założy jeśli nie słodką baletnicą zostanie a kwiatuszek w bląd koczek dopniemy!

Załączone obrazy

Mistrzyni Krawiectwa
No to znów na czarno poszyjemy....Michałek zobaczył ten strój w burdzie i zapragnął taki mieć oczywiście"toczka w toczkę"no i chyba ma!Jakże był szczęśliwy jak odkrył w sklepie z tkaninami identyczny materiał na rękawy i czepiec.....Aha dla Misia to nie prezent od Mikołaja wtedy by powiedział,że na 100
% Mikołaja nie ma bo przecież Mikołaj nie ma burdy i pracowni krawieckiej tylko wytwórnię zabawek!!!I sprawa by się rypła!Tak na 80%ma nadzieję,że Mikołaj istnieje.W każdym razie strój na karnawał już ma dziewczynę też jakieś 4-5 lat starszą od siebie(miłość z kursu tańca)cieszę się dzięki temu zakochaniu zależy mu na nauce bo co POWIE MOJA ZAKOCHANA!Tak mówi!:buzki::buzki::buzki:

--- Ostatnio edytowane 2011-11-28 22:25:29 przez Trinny ---

Załączone obrazy

Stara Gwardia
swietne kostiumy! a ta spodniczka jak pieknie sie mieni :okok:
Dodam,że rycerzowi BLANKI(wycięcia w murach obronnych odszywałam "na piechotę"zobaczcie sami bo STYLISTA za nic nie chciał ze skaju takich wycinanych nożczkami

--- Ostatnio edytowane 2011-11-28 22:34:06 przez Trinny ---

Załączone obrazy

Mistrzyni Krawiectwa
Brakuje mi słów, piękne są Twoje kostiumy.
Wspaniały ten strój rycerza, może wzbudzić zazdrość innych dzieci. Trinny, czy liczyłaś ile Misio ma takich kostiumów ?
A kostiumik motylka taki słodki !! Szkoda, że mnie się nie układa,aby szyć dla dzieciaków, bo to wielka frajda.
Pozdrowienia dla Michałka, a i jeszcze bym zapomniał - fajny miecz, no bo jak taki rycerz byłby bez miecza !! A partnerka to chyba zemdleje na widok takiego dzielnego rycerza, tak w średniowieczu bywało.
Dzieciaczki są jednak kapitalne ze swoimi zabawami i powiedzeniami.

--- Ostatnio edytowane 2011-11-28 23:22:12 przez Wojtek ---

131 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.