131 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Gdybym był młodszy to dałbym się pociąć za strój rycerza! Zorro taki banalny się przy nim wydaje! A motylek miodzio!!! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Tinny... aż nie wiem co napisać!! Jesteś przegenialną i przecudowną MAMĄ!! Wszystkie nowe stroje mi się podobają ale skrój motylka mnie zachwycił!! Córa będzie wyglądać prześlicznie! Mogę ja sobie tylko wyobrazić ![]() Strój strażaka jest świetny i tak wiernie odwzorowany! No i rycerz - tu już brak słów, jesteś niesamowicie dokładna w tym co robisz, chylę czoła! Szkoda, ze nie mieszkamy gdzieś bliżej, mogłabym się od Ciebie uczyć... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No po m prostu brak słow!!!! ![]() Rewelacja to za mało powiedziane!!! Alęz te dzieci maja z Toba świetnie,MAMUSIU ![]() Przepiekne stroje ,wszystkie trzy a jakie pracochłonne o raju .... Na twarzy Michasia widać szczęście ...nie dziwie się tez ,że juz jest ta jedna - ZAKOCHANA, będzie ich więcej. Masz rację Trinny - instytucje Św. Mikołaja trzeba strzec jak dlugo się da. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chociaż moje dzieci są już dużo starsze (19 i 15 lat) to jednak niezmiennie lubię dla nich szyć . Widać że i tobie sprawia to wielką przyjemność, a jak one się cieszą to słów brak. Bardzo piękne i starannie dopracowane stroje ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
DZIĘKUJĘ wszystkim za PZECUDOWNE SŁOWA!Zmotywowały mnie do uszycia w jeden dzień tej sukni ślubnej,niestety nie mam do niej halki więc całego efektu niestety nie ma....Skromna ale dystyngowana.....
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I sukieneczki dla dziewczynek.Bordowa przysporzyła mi nie lada problemów i dała dużo do myślenia przy nich moja ukochana burda nie przyszła mi z pomocą.....widziałam zdjęcie i konstruowałam po swojemu.Malutka sukienusia to modyfikacja projektu Zary oczywiście są małe zmiany patrz kokardka a raczej paseczek na kokardce ja mam zamek i odszyty dół podszewką żeby małej w nóżki wełenka nie gryzła....
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne Trinny jak zawsze... ![]() Ślubna może byc równiez balową suknią - śliczna i elegancka przy tej swojej skromności a dziewczęce po prostu marzenie.... ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też bardzo mi się podoba to wykonanie, suknia ślubna z przepięknej tkaniny, a przy okazji tych dziewczęcych zapytam o patent na wszywanie wypustki, bo ja mam z tym zawsze problem, wszywam ja na pół stopce takiej do zamków, czy jest do tego jakaś inna stopka ? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak jest do tego stopka. Trochę podobna do stopki do zamków krytych. Jak kupowałam to pisało stopka do wszywania bizy. Ale ja mam maszynę przemysłową a do takiej zwykłej to nie wiem gdzie kupić , trzeba popytać. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna suknia ślubna...mi się podobają takie skromne ale eleganckie bo nie ma się do czego przyczepić. A sukieneczki dla dziewczynek miodzio- sam modzio ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.