131 stron: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »
Administrator
![]() |
|
Trinny jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem do naśladowania! Od Ciebie się uczę i strasznie, ale to strasznie żałuję, że nie mieszkamy bliżej siebie ![]() ![]() Co tu dużo pisać - wszystko co wychodzi spod igielnicy w Twojej maszynie to pełen profesjonalizm. Suknia mnie zachwyciła, jak wiesz jestem fanką takiej eleganckiej prostoty ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sus to Ty jesteś dla mnie wzorem do naśladowania!Uwierz mi,że GDYBY NIE TY i Twój blog nie byłoby mnie z Wami a co za tym idzie nie byłoby tych wszystkich ciuszków i uszytek które wychodzą spod mojej igielnicy!Rok temu widziałam w sklepach TYLKO DROGIE TKANINY<nie opłacało się szyć................a dzis jest zupełnie inaczej....Co do wspólnego języka.....oj nie mogłybyśmy się nagadać....
Pozdrawiam Was wszystkich obiecuję dać z siebie 100%....marzenia już mam,pasję mam,w razie czego mam się kogo poradzić!!!!DZIĘKI!!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Suknia ślubna przecudna taka prosta a przy tym jaka szykowna, za to sukienusie to słodziaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A tam, a tam... Trinny nie chcę słodzić ale naprawdę, jak pisałam wcześnie, jesteś moim wzorem i natchnieniem.
Z drugiej strony cieszę się, że mój blog jest dla kogoś motywatorem - szczególnie jeśli możemy podziwiać potem takie dzieła :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzień dobry chłopaki i dziewczyny...Witam się ponownie bo jakoś mnie tu nie było długo...jakoś...Trochę mi zeszło odszukanie mojego wątku...
Dziś pokażę sukieneczkę dla malutkiej tkaninka to wełenka a groszki są aksamitne i aksamitna wstążeczka.Kolor sukienki kawa z mleczkiem,groszki ciemny brąz.Kontrafałdy są i w przodzie i w tyle również.Mam drugą taką samą identyczną gdyby ktoś był zainteresowany proszę dać znać na priv.Rozmiar 80-86 na 1,5roczku.Pozdrawiam!!! |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
przepiękna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przecudna!!!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo śliczna sukienka i ten materiał, miodzik ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przesłodka jest ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Urocza! ________________________________________________________