Wersja do druku

131 stron: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »

Administrator
Trinny jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem do naśladowania! Od Ciebie się uczę i strasznie, ale to strasznie żałuję, że nie mieszkamy bliżej siebie :( Jestem w 100% pewna, ze znalazłybyśmy wspólny język :)

Co tu dużo pisać - wszystko co wychodzi spod igielnicy w Twojej maszynie to pełen profesjonalizm. Suknia mnie zachwyciła, jak wiesz jestem fanką takiej eleganckiej prostoty :) Sukienki dla dziewczynek jak zwykle piękne i urocze, bez zbędnych ozdobników - po prostu gustowne. Fantastycznie kształtujesz w nich poczucie piękna i estetyki :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Trinny jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem do naśladowania! Od Ciebie się uczę i strasznie, ale to strasznie żałuję, że nie mieszkamy bliżej siebie :( Jestem w 100% pewna, ze znalazłybyśmy wspólny język :)

Co tu dużo pisać - wszystko co wychodzi spod igielnicy w Twojej maszynie to pełen profesjonalizm. Suknia mnie zachwyciła, jak wiesz jestem fanką takiej eleganckiej prostoty :) Sukienki dla dziewczynek jak zwykle piękne i urocze, bez zbędnych ozdobników - po prostu gustowne. Fantastycznie kształtujesz w nich poczucie piękna i estetyki :)
Sus to Ty jesteś dla mnie wzorem do naśladowania!Uwierz mi,że GDYBY NIE TY i Twój blog nie byłoby mnie z Wami a co za tym idzie nie byłoby tych wszystkich ciuszków i uszytek które wychodzą spod mojej igielnicy!Rok temu widziałam w sklepach TYLKO DROGIE TKANINY<nie opłacało się szyć................a dzis jest zupełnie inaczej....Co do wspólnego języka.....oj nie mogłybyśmy się nagadać....
Pozdrawiam Was wszystkich obiecuję dać z siebie 100%....marzenia już mam,pasję mam,w razie czego mam się kogo poradzić!!!!DZIĘKI!!!
Stara Gwardia
Suknia ślubna przecudna taka prosta a przy tym jaka szykowna, za to sukienusie to słodziaki :oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:
Sus to Ty jesteś dla mnie wzorem do naśladowania!Uwierz mi,że GDYBY NIE TY i Twój blog nie byłoby mnie z Wami a co za tym idzie nie byłoby tych wszystkich ciuszków i uszytek które wychodzą spod mojej igielnicy!Rok temu widziałam w sklepach TYLKO DROGIE TKANINY<nie opłacało się szyć................a dzis jest zupełnie inaczej....Co do wspólnego języka.....oj nie mogłybyśmy się nagadać....
Pozdrawiam Was wszystkich obiecuję dać z siebie 100%....marzenia już mam,pasję mam,w razie czego mam się kogo poradzić!!!!DZIĘKI!!!
A tam, a tam... Trinny nie chcę słodzić ale naprawdę, jak pisałam wcześnie, jesteś moim wzorem i natchnieniem.
Z drugiej strony cieszę się, że mój blog jest dla kogoś motywatorem - szczególnie jeśli możemy podziwiać potem takie dzieła :]

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Dzień dobry chłopaki i dziewczyny...Witam się ponownie bo jakoś mnie tu nie było długo...jakoś...Trochę mi zeszło odszukanie mojego wątku...
Dziś pokażę sukieneczkę dla malutkiej tkaninka to wełenka a groszki są aksamitne i aksamitna wstążeczka.Kolor sukienki kawa z mleczkiem,groszki ciemny brąz.Kontrafałdy są i w przodzie i w tyle również.Mam drugą taką samą identyczną gdyby ktoś był zainteresowany proszę dać znać na priv.Rozmiar 80-86 na 1,5roczku.Pozdrawiam!!!

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Pogromca spamerów
przepiękna :)
Mistrzyni Krawiectwa
Przecudna!!!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
bardzo śliczna sukienka i ten materiał, miodzik :)
Urocza!

131 stron: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.