131 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
"zachwyt podkreśla szczęki opad..." Trinny zdradzisz tajemnicę jak w takim tempie robisz takie perfekcyjne marszczenia i wiązadełka? ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Yyyyh cudna ta fioletowa sukieneczka! I marszczenia idealne. Matko ile jeszcze pracy przede mną ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
ŚRODA-skończone spodenki dla Michałka!!!Skrojone i uszyte dreski dla najmłodszej i bluzeczka dla średniej chrześnicy.Owocna środa....owocna.Ale jutro nic nie będzie MAM DOŚĆ!!!!
Agaffku,Susanno....przecież Wy takie idealne jesteście piękinie szyjecie....moje marszczenia układam pod maszyną tzn przeszywam na marszczeniu maszyną,ściągam materiał na pożądaną długość i pod stopka jak mam tkaninę to szpileczką układam marszczenia żeby było tak "miej więcej"wcale nie idealnie! ![]() Pokazuję zdjęcie jak przyszyłam Misiowi gumkę do regulowania w pasku fajna sprawa...POZDRAWIAM i dziękuję za miłe słowa! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
ŚRODOWE dresiki i bluzeczka,która tak mi się podobała.Bluzeczka skrojona z innej bluzki więc nie zwracajcie uwagi na układ paseczków miałam mało materiału.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Trinny, narzuciłaś sobie tempo, a z Miśka to prawdziwy model. Ciuszki piękne, świetnie dopasowane i przypominają mi, że mój Misiek też chce spodnie ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajowe spodenki i ten paseczek przy nich...a bluzeczka urocza. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny po prostu mnie zamurowało jak odwiedziłam znowu Twój wątek ![]() Przepiękne modele uszyłaś a samo wykonanie to perfekcja. Ślicznie szyjesz,z nieukrywaną przyjemnością sama bym założyła wszystkie Twoje uszytki... Piękne są...wszystkie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny... wszystko przepiękne... cudowna sukieneczka balowa, zresztą wszystko piękne i świetne szycie...
a tych strojów i pomysłów dla Michałka to naprawdę Ci zazdroszczę... mój mały jest zły na mnie, że nie szyję nic dla niego, ale jakoś nie mam weny, ani też materiału odpowiedniego nigdy ![]() Gratuluję pięknego szycia ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Trinny wpadłaś w "produkcyjny szał". Moim "ochom" i "achom" nie ma końca, kolejne cudowne uszytki!! ![]() ![]() ![]() Michałek jak zwykle efektowno-elegancki ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Matko jaka jesteś pracowita.Bardzo ładnie szyjesz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
131 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.