131 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Administrator
![]() |
|
W 100% zgadzam się z Anią- nie "łam" tej ślicznej sukienki poziomym paskiem. Przetniesz wzór i będzie kiszka :/ A sukieneczka jest taka śliczna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tej sukience nic nie potrzeba, jest piękna sama w sobie. Przepiękny materiał świetnie wykorzystany. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dobrze dziewczyny nie założę do niej paska!!!Dziękuję za rady w 100% macie rację,że popsułabym wzór.Mam jeszcze jedno pytanie otóż w samej sukience będzie mi troszkę zimno więc jaki kolor bluzeczki mam kupić pod spód???Jaki kolor rajstop???
Dodam,że kozaczki mam ciemno siwe zamszowe!!! Tak na marginesie sukienka jest uszyta z grubszego dżerseju.Moim zdaniem to ten dżersej,który nazywa się PUNTO pytałam o nazwę pani w sklepie nie umiała mi odpowiedzieć mówiła tylko,że na karteczce jest napisane dżersej i literka P.więc to chyba to.Kupuje się go na obwód i kosztował tylko 25zł za metr!!!Tak więc za około 35 zł mam sukieneczkę!Pozdrawiam! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja bym kupiła rajstopy o dwa tony jaśniejsze niż kozaczki, no może o jeden, albo w kolorze wzorów sukienki: kwiatu albo liści.
Gdzie Ty masz taki sklep? Ja jeszcze dodam, że u mnie w sklepie materiał kosztuje 27 zł/mb, a prosta sukienka tuba z rękawem 3/4 z niego uszyta w galerii obok 199zł ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kamizelka z rekawkami - swietny pomysl! a sukienka swietna i ta tkanina... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny twoje kreacje są boskie i takie ekskluzywne, tylko pozazdrościć. Ostatnia kamizelka jest świetna, nawet bardzo bardzo świetna. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rajstopy i bluzeczki dodałabym w kolorze musztardowych i beżowych źdźbeł /sprawdziłam w słowniku! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna kamizelka, bardzo dobrze w niej wyglądasz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Czeremcho szukałam "nazwy" musztardowych rajstop ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję kobitki!!!Będę szukała rajstop może takie znajdę...niby najmodniejszy kolor w tym sezonie....ale czy mi się uda zobaczymy!!!
|
131 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.