131 stron: « < 60 61 62 63 64 65 66 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zdjęć ciąg dalszy
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zdjęć ciąg dalszy.Jak sobie pomyślę,że ta sukienka do niedawna wyglądała tak.....
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Firanka extra, strój również ale suknie ślubne w Twoim wykonaniu to mistrzostwo świata !!! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ogrom pracy ze wspaniałym efektem!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niesamowite sukienki, podziwiam!!! Daleko mi jeszcze do takiego cuda... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Brak słów. Perfekcja i profesjonalizm. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak na to patrze to brakuje mi takiego emotikonu co szczękę z podłogi zbiera brawa i podziw ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
też jestem pod ogromnym wrażeniem ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję i posyłam Wam piękny ukłon za poprzednie wpisy,szalenie ważne i motywujące!
Dziś mam dla Was sukienkę na przebranie na uroczystość Pierwszej Komunii Św.Piszę na przebranie,gdyż w Parafii dziewczynki są alby,a na przebranie na imprezę Mała będzie w tej oto sukieneczce od cioci Trinny.Ciocia wyczarowała też torebeczkę(moja najpierwsza w życiu)pasującą kwiateczkami do tych na aplikacji.Kwiatki ręcznie robione,naszywane na torebeczkę.Na zdjęciu nie widać,że każdy kwiatek ma w środku po 3 błyszczące koraliki.... Narobiła się ciocia,oj tak!Ale przyjemnść jest wielka po takim narobieniu się....Za moment następne sukienki dla pięknych dziewczynek,a mam ich dużo.....oj dużo! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jeszcze kilka fotek.Sukienka w akcji!Dziękuję za uwagę i do-napisania!Buziak wielki dla Was
![]() ![]() ![]() |
131 stron: « < 60 61 62 63 64 65 66 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.