131 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68 > »
Administrator
![]() |
|
Trinny jak zawsze zaskakujesz swoimi perfekcyjnymi (do bólu) pracami ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystko rewelacyjne! Piękne tkaniny, piękne modele ... cóż więcej dodać - jestem zachwycona. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O Wilku mowa!!!O Tobie babo tak piszę!O Tobie!!!Rózgę dostanesz jak nic!!!!
Wszystkim Wam serdecznie dziękuję! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ile eleganckich sukienek... widac, ze swieta i sylwester zblizaja sie wielkimi krokami... ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam po Świętach!!!
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jaki aligancki ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hahahaha cwana bestia z Michałka ![]() ![]() ![]() Widziałam, widziałam i wszystko takie piękne i starannie uszyte i w ogóle to koszula wygląda bardzo elegancko - świetny patent ze stójką ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna ta rózowa sukieneczka z różyczkami, Misio też ma fajną koszulę w kratkę, świetne uszytki , jak zwykle. Ale tak patrzę, że koszula dla Michałka to już męska koszula. Wiele jest prawdy w tym, że stare przysłowie mówi, że dzieci szybko się "starzeją". Bo my chyba nie ????
|
|
Świeżynek
|
|
Witam! Jestem tu nowa i tez nie bardzo wiem czy w ogole powinnam z Wami rozmawiac, bo patrzac na niektore kreacje az mam dreszcze (oczywiscie w dobrym znaczeniu tego slowa). Szycie i projektowanie to maoja pasja, nie jestem zawodowcem, ale kocham to co robie i kiedy tylko mam czas szyje i czasami rowniez projektuje. Chcialabym pokazac kilka swoich kreacji i uslyszec od profesjonalistow czy to co robie jest ok.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pięknie szyjesz! Mi się bardzo podoba!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
131 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.