Wersja do druku

131 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68 > »

Administrator
Trinny jak zawsze zaskakujesz swoimi perfekcyjnymi (do bólu) pracami :) Sukienka wieczorowa świetna! Prosta a ma jednak pazura :) I sukieneczki dla dziewczynek - sam miód :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Wszystko rewelacyjne! Piękne tkaniny, piękne modele ... cóż więcej dodać - jestem zachwycona.:ostr:
JAka Monika? Która???....:milczek:
O Wilku mowa!!!O Tobie babo tak piszę!O Tobie!!!Rózgę dostanesz jak nic!!!!
Wszystkim Wam serdecznie dziękuję!
Stara Gwardia
ile eleganckich sukienek... widac, ze swieta i sylwester zblizaja sie wielkimi krokami...
Witam po Świętach!!!:buzki:Pochwalić dziś się chce co moje dzieciaczki dostały min.od Mikołaja....Aha i sprawa się rypła...teraz to już na poważnie....Michałek mnie przyłapał,bo "przecież dobrze wiem,że takie materiały są tylko w sklepie u pani SUSANNY!!!To Ty mama szyłaś,Ty jesteś Elfem!"Uff....tak na 30%jeszcze wierzy....

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Pogromca spamerów
jaki aligancki :)
Administrator
Hahahaha cwana bestia z Michałka :D Trinny miej się na baczności jak młodzieniec podrośnie ;) Skąd on te teksty bierze :D
Widziałam, widziałam i wszystko takie piękne i starannie uszyte i w ogóle to koszula wygląda bardzo elegancko - świetny patent ze stójką :tak:

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrz Krawiectwa
Śliczna ta rózowa sukieneczka z różyczkami, Misio też ma fajną koszulę w kratkę, świetne uszytki , jak zwykle. Ale tak patrzę, że koszula dla Michałka to już męska koszula. Wiele jest prawdy w tym, że stare przysłowie mówi, że dzieci szybko się "starzeją". Bo my chyba nie ????
Świeżynek
Witam! Jestem tu nowa i tez nie bardzo wiem czy w ogole powinnam z Wami rozmawiac, bo patrzac na niektore kreacje az mam dreszcze (oczywiscie w dobrym znaczeniu tego slowa). Szycie i projektowanie to maoja pasja, nie jestem zawodowcem, ale kocham to co robie i kiedy tylko mam czas szyje i czasami rowniez projektuje. Chcialabym pokazac kilka swoich kreacji i uslyszec od profesjonalistow czy to co robie jest ok.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Załączniki
Mistrzyni Krawiectwa
Pięknie szyjesz! Mi się bardzo podoba!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

131 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.