Wersja do druku

131 stron: « < 61 62 63 64 65 66 67 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Ciocia szalejesz, panienka na pewno zachwycona , super wszystko jak zawsze !!!
Trinny, Twoje sukieneczki ślubne są cudowne, widać takie dopieszczone !!! I takie musza być, bo suknie ślubne to "elita" sukienek, muszą być bezbłęne. Akurat szyję w tej dziedzinie, więc czuję, że do sukieneczek ślubnych musi być specjalne podejście.
Zaaklimatyzowany
widze ze sie mocno rozszylas
bardzo ladne sukieneczki
Stara Gwardia
Taka ciocia to prawdziwy skarb! Widac, ze mala wyprobowala juz sukienke - obraca sie pieknie, test zaliczony ;) A torebeczka cudna!
Trinny jesteś genialna czarodziejką! Nie wiem która sukienka bardziej mi się podoba - ślubna czy komunijna :D Jakbyś mieszkała bliżej mnie to 2 lata temu szyłabyś moją ślubną. A perfekcji to od Ciebie można się uczyć i doboru dodatków. Patrze na tę urocza torebeczkę i tez napatrzeć się nie mogę!

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Jestem!Długo mnie nie było,ale szyłam,nie tak jak nasza Monia i Kora!!!!MIKOŁAJ WAM RÓZGĘ PRZYNIESIE ZOBACZYCIE!!!!Zdolne baby,a one co????Już ja sobie pogadam z Wami!
Mam do pokazania sukienkę sylwestrową,duży rozmiar więc musiałam przerabiać wykrój z burdy,sukienkę brązową taką samą szyłam chrześnicy już 2 razy.Zobaczyła ją u mnie koleżanka i zamówiła dla swoich córeczek dużą i małą,mam w planach opracować wykrój i uszyć takie sama malenkie dla lalek,ale czy zdążę jeszcze to nie wiem.Mam jeszcze różową-też powtórka z rozrywki,ta powędruje do mojej średniej córci.Mam jeszcze koszulę dla Misia i pościel do łóżeczka dla lali....ale to po Świętach bo spakowane już pod choinkę.
Dziękuję serdecznie za wcześniejsze wpisy bardzo jesteście kochani!

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Piękności! Zazdroszczę, Trinny!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Oj, sukienka z czarnymi boczkami to cos w sam raz dla mnie...
JAka Monika? Która???....:milczek:
Stara Gwardia
piękne, sukieneczki śliczne:)
jesteś Mistzem

131 stron: « < 61 62 63 64 65 66 67 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.