131 stron: « < 61 62 63 64 65 66 67 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ciocia szalejesz, panienka na pewno zachwycona , super wszystko jak zawsze !!! ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Trinny, Twoje sukieneczki ślubne są cudowne, widać takie dopieszczone !!! I takie musza być, bo suknie ślubne to "elita" sukienek, muszą być bezbłęne. Akurat szyję w tej dziedzinie, więc czuję, że do sukieneczek ślubnych musi być specjalne podejście.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
widze ze sie mocno rozszylas
bardzo ladne sukieneczki |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taka ciocia to prawdziwy skarb! Widac, ze mala wyprobowala juz sukienke - obraca sie pieknie, test zaliczony ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Trinny jesteś genialna czarodziejką! Nie wiem która sukienka bardziej mi się podoba - ślubna czy komunijna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jestem!Długo mnie nie było,ale szyłam,nie tak jak nasza Monia i Kora!!!!MIKOŁAJ WAM RÓZGĘ PRZYNIESIE ZOBACZYCIE!!!!Zdolne baby,a one co????Już ja sobie pogadam z Wami!
Mam do pokazania sukienkę sylwestrową,duży rozmiar więc musiałam przerabiać wykrój z burdy,sukienkę brązową taką samą szyłam chrześnicy już 2 razy.Zobaczyła ją u mnie koleżanka i zamówiła dla swoich córeczek dużą i małą,mam w planach opracować wykrój i uszyć takie sama malenkie dla lalek,ale czy zdążę jeszcze to nie wiem.Mam jeszcze różową-też powtórka z rozrywki,ta powędruje do mojej średniej córci.Mam jeszcze koszulę dla Misia i pościel do łóżeczka dla lali....ale to po Świętach bo spakowane już pod choinkę. Dziękuję serdecznie za wcześniejsze wpisy bardzo jesteście kochani! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękności! Zazdroszczę, Trinny!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj, sukienka z czarnymi boczkami to cos w sam raz dla mnie...
JAka Monika? Która???.... ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Świetnie szyjesz.. widać dużą precyzję i doświadczenie... te detale... te marszczenia i duże opanowanie linii materiału/sylwetki.... super
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne, sukieneczki śliczne ![]() jesteś Mistzem ________________________________________________________
|
131 stron: « < 61 62 63 64 65 66 67 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.