131 stron: « < 86 87 88 89 90 91 92 > »
Administrator
![]() |
|
Kurcze Trinny jak bym tak chciała: problem z wyborem tkaniny a szycie "jak po maśle". U mnie jest wprost odwrotnie... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję za głosiki!!!!Wielkie buziaki dla Was!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka na ludziu,ta którą uszyłam jeszcze przed tą konkursową!!!
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Gitesowska jest ta kiecka! Czaderska na maxa!
I chyba wiem, w czym tkwi jej tajemna moc (patrz - obrazek) ![]() "Naga przecież nie była wcale! Miała pończochy i korale..." ![]() ![]() Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rozgryzłeś wszystko!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wow, no to ładnie. Dużo swoich uszytków zabrałaś na plażę ? Jeszcze długo będziesz nas tak zachwycać sesją nadmorską...? ![]() Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience, ale wiadomo... ładnemu we wszystkim ładnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aż tęsknię do lata, piasku, wiatru we włosach. Niesamowicie letnia sukienka a przy tym jaka ładna! ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
naprawdę piękna sukieneczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kochani jeszcze tylko kilka dni i koniec głosowania.Nie mam już złudzeń,ale gdyby komuś jeszcze spodobało się moje zdjęcie zapraszam do głosowania http://www.burda.pl/konkursy/groszki-kropki-i-punkciki-konkurs Wszystkim którzy ofiarowali mi swój głos dziękuję z całego serca!Jesteście kochani!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Powiem szczerze - człowieki som gópie... to takie dziwne małpy som...
Co prawda obstawiałem wysoką pozycję tej czerwonej w białe grochy, bo to taki "nośny" rzucik, ale te pozostałe... Przecież to miał być konkurs fajnych fotografii z fajnymi kreacjami, a tu co? ![]() Nie wypada się tu pastwić nad poszczególnymi zdjęciami, bo czytają to prócz nas ludzie "niezrzeszeni", ale jestem co najmniej zniesmaczony. Trinny, Twoja fotka jest i tak najlepsza! I od nas dostałabyś glebogryzarkę, a nie jakieś tam nożyczki! A jak! Nie łam się, co tam... Żeby docenić, to jeszcze się trzeba trochę znać, no nie? ![]() Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
131 stron: « < 86 87 88 89 90 91 92 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.