131 stron: « < 87 88 89 90 91 92 93 > »
Stara Gwardia
|
|
Zibi masz to samo odczucie co ja. ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
DZIĘKUJĘ WAM!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Przejmować się konkursem, gdzie tak naprawdę liczy się ilość zbawionych to bezsens totalny. Fajnie, że dzięki niemu masz taka świetna sukienkę,i super zdjęcie
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Makosza i tak właśnie zrobię!!!Będzie rama,będzie zdjęcie co więcej na tej amarantowej ścianie zawiśnie Trinny i jej grochy!Mam śliczną sukienkę i WAS!
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Makosza i tak właśnie zrobię!!!Będzie rama,będzie zdjęcie co więcej na tej amarantowej ścianie zawiśnie Trinny i jej grochy!Mam śliczną sukienkę i WAS!
Proponuję tytuł "Trinny na ziarnkach grochu". To takie pozytywne skojarzenie! ![]() Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Administrator
![]() |
|
Trinny to jest myśl - powiesić na ścianie w pracowni zdjęcia Twoich krawieckich dzieł ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna i sukienka i zdjęcie ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
zasługuje na pochwałę!
|
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() Trinny, dla mnie wygrywasz. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bo konkursy na których zbiera się ilość głosów są do pupy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
131 stron: « < 87 88 89 90 91 92 93 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.