Wersja do druku

131 stron: « < 87 88 89 90 91 92 93 > »

Stara Gwardia
Zibi masz to samo odczucie co ja.:) Bez kadzenia i forumowych znajomości stwierdzam Trinny, że Twoja sukienusia jest śliczna i fotografia też śliczna. Niektóre modele na ludziu stoją na baczność i gdzie tu jakaś stylizacja. Wszystko zależy ile kto ma znajomych.
Mistrzyni Krawiectwa
DZIĘKUJĘ WAM!!!:buzki::buzki::buzki:Wpis Zbycha przeczytałam rano,cały dzień śmiałam się z tej glebogryzarki!!!Ale by był ubaw!!!!Cieszę się że Was mam!
Zaaklimatyzowany
Przejmować się konkursem, gdzie tak naprawdę liczy się ilość zbawionych to bezsens totalny. Fajnie, że dzięki niemu masz taka świetna sukienkę,i super zdjęcie ;) Moznaby je nawet wydrukować, oprawić w ładną ramkę i postawić na kredensie, bo takie dobre zdjęcie warto mieć na wierzchu ;) A z mojej, strony płyną gratulacje za naprawdę dobrze wykonaną robotę przy sukience ;)
Mistrzyni Krawiectwa
Przejmować się konkursem, gdzie tak naprawdę liczy się ilość zbawionych to bezsens totalny. Fajnie, że dzięki niemu masz taka świetna sukienkę,i super zdjęcie ;) Moznaby je nawet wydrukować, oprawić w ładną ramkę i postawić na kredensie, bo takie dobre zdjęcie warto mieć na wierzchu ;) A z mojej, strony płyną gratulacje za naprawdę dobrze wykonaną robotę przy sukience ;)
Makosza i tak właśnie zrobię!!!Będzie rama,będzie zdjęcie co więcej na tej amarantowej ścianie zawiśnie Trinny i jej grochy!Mam śliczną sukienkę i WAS!
Krawiec-Filozof
Makosza i tak właśnie zrobię!!!Będzie rama,będzie zdjęcie co więcej na tej amarantowej ścianie zawiśnie Trinny i jej grochy!Mam śliczną sukienkę i WAS!

Proponuję tytuł "Trinny na ziarnkach grochu". To takie pozytywne skojarzenie! :)

Zbych
https://www.facebook.com/Zibiasz
Administrator
Trinny to jest myśl - powiesić na ścianie w pracowni zdjęcia Twoich krawieckich dzieł :) Można też zrobić ze zdjęć kolaż :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Bardzo fajna i sukienka i zdjęcie :)
zasługuje na pochwałę!
Stara Gwardia
:zly: no naprawdę...!!! :zly: kto tam głosuje!!! Oczu nie mają?! Rozczarowałam się. Myślałam,że forum Burdy, to miejsce dla fascynatów szycia, a okazało się , że to facebookowe towarzystwo od "lajków".
Trinny, dla mnie wygrywasz.

* Susanna szyje - mój blog :)

131 stron: « < 87 88 89 90 91 92 93 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.