131 stron: « < 88 89 90 91 92 93 94 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
To może powinniśmy wszyscy wziąć się do kupy i zagłosować, tyle nas tutaj, że Trinny wygrałaby w przedbiegach. Ja obeszłam swoją niechęć do rejestrowania się na wszystkich portalach i zagłosowałam, drugi raz już nie mogę ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Administrator
![]() |
|
No ja właśnie też zagłosowałam zanim zauważyłam zgłoszenie Trinny... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kochani są już wyniki głosowania!http://www.burda.pl/konkursy/groszki-kropki-i-punkciki-konkurs Cieszę się,że brałam udział,że byliscie ze mną, bardzo serdecznie Wam DZIĘKUJĘ!Może za którymś razem i mnie się uda,o ile tematyka mi się spodoba BĘDĘ STARTOWAĆ!!!!Zabawa była bardzo udana!
P.S.Najbardziej żal mi tych ząbkowanych nożyczek.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziś tak na szybko seria spódniczek dla dwóch przeuroczych dziewczynek.Dla każdej jedna niebieska i jedna czarna.Michałek jak zwykle wykorzystał ścinki dla swoich rycerzy.Pozdrawiamy
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Michalek chyba krawcem zostanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakiego masz pomysłowego syna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
ŻEBY WYGRAĆ TRZEBA GRAĆ!!!!
Wiecie co znowu mnie podkusiło.... ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny ten sukienkowy zestaw *___* Jak ja bym chciała w takich ciuchach chodzić za dziecka.
Jak byłam mała dałabym się za taką pokroić XD ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ale dzięki temu, że nie miałaś, to teraz nie jesteś pokrojona!
Czy to mało?! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rycerze - coraz bardziej szykowni.
Zestaw komunijny wspaniały. |
131 stron: « < 88 89 90 91 92 93 94 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.