Wersja do druku

131 stron: « < 88 89 90 91 92 93 94 > »

Stara Gwardia
Bo konkursy na których zbiera się ilość głosów są do pupy ;) Zależy ile kto ma znajomych ten wygrywa :/
To może powinniśmy wszyscy wziąć się do kupy i zagłosować, tyle nas tutaj, że Trinny wygrałaby w przedbiegach. Ja obeszłam swoją niechęć do rejestrowania się na wszystkich portalach i zagłosowałam, drugi raz już nie mogę :beczy:
Bo konkursy na których zbiera się ilość głosów są do pupy ;) Zależy ile kto ma znajomych ten wygrywa :/
To może powinniśmy wszyscy wziąć się do kupy i zagłosować, tyle nas tutaj, że Trinny wygrałaby w przedbiegach. Ja obeszłam swoją niechęć do rejestrowania się na wszystkich portalach i zagłosowałam, drugi raz już nie mogę :beczy:
No ja właśnie też zagłosowałam zanim zauważyłam zgłoszenie Trinny...

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Kochani są już wyniki głosowania!http://www.burda.pl/konkursy/groszki-kropki-i-punkciki-konkurs Cieszę się,że brałam udział,że byliscie ze mną, bardzo serdecznie Wam DZIĘKUJĘ!Może za którymś razem i mnie się uda,o ile tematyka mi się spodoba BĘDĘ STARTOWAĆ!!!!Zabawa była bardzo udana!
P.S.Najbardziej żal mi tych ząbkowanych nożyczek....:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:po przygodzie z szyciem stroju dla Papugi,marzyłam o takich,gdyż te które pożyczyłam były bardzo ciężkie i odcisk mam do dziś na paluszku!
Mistrzyni Krawiectwa
Dziś tak na szybko seria spódniczek dla dwóch przeuroczych dziewczynek.Dla każdej jedna niebieska i jedna czarna.Michałek jak zwykle wykorzystał ścinki dla swoich rycerzy.Pozdrawiamy

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Rozróba
Pogromca spamerów
Michalek chyba krawcem zostanie :)
Stara Gwardia
Jakiego masz pomysłowego syna :)
Wiecie co znowu mnie podkusiło....:D:D http://www.burda.pl/konkursy/torby-torebki-torebeczki myślę,że mam fajną torebkę,a co niech gra!!!No nie?

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Piękny ten sukienkowy zestaw *___* Jak ja bym chciała w takich ciuchach chodzić za dziecka.
Jak byłam mała dałabym się za taką pokroić XD
Czy to mało?! :)
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Rycerze - coraz bardziej szykowni.
Zestaw komunijny wspaniały.

131 stron: « < 88 89 90 91 92 93 94 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.