131 stron: « < 100 101 102 103 104 105 106 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Obie sukienki są śliczne ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.
Nefele 2014-05-16 01:54:50 Piękna jest! Sama robiłaś te aplikację z koralików? Chyba bym padła, zanim bym to skończyła ![]() Nefele nie robiłam sama aplikacji z koralików.Kupiłam taką kotonkę-haft na tiulu i z niej wycinam pojedyńcze elementy i naszywam.To już jest duuużo pracy,pewnie też bym padła gdybym miała naszywać te koraliki i cekinki ![]() Dziś kolejna sukienka-tym razem dla starszej dziewczynki.Na stódniówkę.Kreacja bardzo się podobała,aż dziewczyna zatańczyła sobie,a ja jej PSTRYK zdjęcie zrobiłam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Sliczna sukienka ,sama o takiej zamarzyłam
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Na prawdę śliczna ta na studniówkę. Uwielbiam takie kreacje jak pięknie się kręcą ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Śliczna sukienka,super.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jejku, też bym chciała być królewną! ![]() ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
O ja, no to tylko patrzeć jak Cię na pałacową krawcową wezmą(księstwo Monako proponuję)
Śliczności ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna sukienka, bardzo kobieca!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję serdecznie za wszystkie miłe wpisy.
W moim wątku nadal KARNAWAŁ!Takie zaległości ma Trinny....teraz będzie siedzieć po nockach i nadrabiać,publikować....dziś 3 kawy wypiłam więc spać mi się jeszcze nie chce to powklejam zdjęcia. Michałek w tym roku zdecydował na 3 dni przed balem,że marzy mu się przebranie SALLADYNA OGLĄDAŁ BAJKĘ JAKIŚ TYDZ WCZEŚNIEJ I STWIERDZIŁ,ŻE MA FAJNE CIUSZKI.Mama Trinny szyje...strój 7-dmio częściowy...a co tam,czego się nie robi dla.... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
C.D.KRNAWAŁU 2014
Dwie sukienki dla dwóch siostrzyczek starsza to KSIĘŻNICZKA ELSA-dostałam projekt sukienki w kolorowance ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
131 stron: « < 100 101 102 103 104 105 106 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.