131 stron: « < 102 103 104 105 106 107 108 > »
Pogromca spamerów
![]() |
|
cuda
bluza rewelacyjna ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bluza bardo fajna!!!. Też bym chciała mieć takie umiejętności ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetne ciuszki:0 sukienka bardzo fajna ale najbardziej urzekły mnie ubrańka dla dzieci, czy świnka pepa to naprasowanka czy moze druk na tkannie?
świetnie szyjesz, gratuluje umiejętności ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oooo ja uwielbiam takie kolory czarnyszrości ciemne brązy to moja bajka. Spódnica jest rewelacyjnie piekna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak.
Spódnica też jest fajna ![]() ________________________________________________________
Mój Blog: https://benedeksewingarea.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Trinny, zawsze z wypiekami na twarzy oglądam Twoje dzieła a zwłaszcza detale: kołnierze, główki rękawów, szwy. Taka dokładność to dar wzmocniony pracą, podziwiam. --- Ostatnio edytowane 2014-06-17 19:25:56 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aniu Peppka to naprasowanka
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE WPISY!Ależ są motywujące
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ostatnio obiecałam Wam,że w następnym moim wpisie nie będzie na czarno...i dotrzymuję obietnicy.Dziś seria sukienek,które posłużyły już wcześniej dziewczynkom,ale i wszystkie mają je jeszcze wykorzystać na zbliżające się BOŻE CIAŁO.Pierwsze sukienki z różowym pasem dla dwóch siostrzyczek,maleńka miała Chrzest,a starsza siostrzyczka miała mieć identyczną sukieneczkę jak maleńka siostrzyczka.Zrobiłam też identyczne opaski dla dziewczynek.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kolejna sukienka,została nią obdarowana moja średnia Chrześnica.Bardzo się z niej ucieszyła,lubi te białe sukienki.Dla Natalki sukienka jest cała biała, pas też jest biały i w sumie tylko tym różni się od wcześniejszej sukienki.Tańcowała panna boso...tańcowała
![]() ![]() ![]() |
131 stron: « < 102 103 104 105 106 107 108 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.