131 stron: « < 53 54 55 56 57 58 59 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wiem,że lubicie zdjęcia z profesjonalnych sesji zdjęciowych...już wklejam!!!Sesja bardzo pomysłowa prawda???
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sesja bardzo ciekawa a suknia ślubna jest śliczna
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak, w takiej sukience każda sesja jest fajna ![]() Nie wyobrażam sobie przepychania beli słomy w bezie ![]() Zwiedzając Weimar natknęliśmy się na młodą parę wychodzącą z ratusza. Przyjaciele przygotowali im kłodę drewna na koziołku /no, kłódkę - miała z 15 cm średnicy/ do wspólnego przecięcia piłą. Fajny zwyczaj! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pomyslowa sesja, ale Pan Mlody to chyba koszykarz ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-12 11:00:54 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy ta słoma ma symbolizować symbolizować trudy życia małżeńskiego?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Suknia piękna, zwłaszcza ta góra, widać że włożyłaś w to dużo pracy ręcznej....
powiedz mi jeszcze czy ta góra jest układana z tafty inteligentnej? ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Madziu właśnie żeby było trudniej góra nie jest układana z tafty inteligentnej...A to dlatego,że dół nie jest z inteligentnej,więc cała sukienka ma na wierzchu taftę taką mięsistą gatunkowo bardzo dobra...nie ma nazwy.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POKRZEPIAJĄCE SŁOWA!!! |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Trinny, szczerze Ci zazdroszczę, że miałaś okazję szyć taką śliczną suknię ślubną. Mnie , niestety, taka okazja szycia ostatnio nie przytrafiła się, buuuuuuuuuuuuu!!!!
A tak poważnie sukienka jest powalająca !! Oczywiście , oceniając pod względem krawieckim. Gratuluję umiejętności krawieckich. |
|
Administrator
![]() |
|
Udana suknia to i sesja ślubna udana ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mój nowy PRZYJACIEL-JACK!!!Piękny jest prawda???Kupiony dziś 13-go mam nadzieję,że przyniesie mi szczęście!!!
|
131 stron: « < 53 54 55 56 57 58 59 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.