131 stron: « < 89 90 91 92 93 94 95 > »
Administrator
![]() |
|
Trinny dobra duszo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jestem okropna ale też zgłosiłam swoją torebkę do konkursu z tym, że nie liczę na żadną nagrodę. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Twoja torebka pryznajmniej, według mnie, jest jedną z najładniejszych w konkursowej galerii ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja widziałam, jeszcze Teofano zgłosiła swoją torebkę i to naprawdę jest dylemat, bo wszystkie ładne, choć każda inna. Życzę powodzenia kobiety ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No i co ja mam teraz począć, biedny miś? Na kogo zagłosować?
No nieźleście mnie urządziły, siostry! ![]() Trudno. Będzie ene-due... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hihi ja też zgłosiłam
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Od dzisiaj można głosować!!!!Nie proszę głosujcie na mnie....bo jest Gosia i jeszcze ktoś....Ale głosujcie kochani,niech wygra najlepszy!Pozdrawiam wakacyjnie.http://www.burda.pl/konkursy/torby-torebki-torebeczki
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Obejrzałam wszystkie Twoje prace i bardzo mi się podobają, a najbardziej fioletowy płaszczyk! Piękny!
P.s. ja też zgłosiłam torbę w Burdzie.. hihi ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Zagłosowałam na Ciebie bo ostatnio przegapiłam Twoją sukienkę. O! ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szyjesz przepięknie, ale to już jest oczywiste ![]() Rycerze bardzo mi podobają! i wszystko inne też. A z torebkami toście mnie siostry urządził, jak już pisał Zibi ![]() I Sus i Twoja są obok siebie, obie przepiękne i co ja mam teraz bida zrobić? chyba założę konto mojej Misi o poproszę o głos na jedną, na drugą sama zagłosuje - będzie sprawiedliwie! Swoją drogą, z cały szacunkiem do cudzych uszytków, ta która obecnie wygrywa jest ...dość oryginalna estetycznie ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 89 90 91 92 93 94 95 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.