Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Pierwsza spódnica popełniona przy "współudziale" wykroju z papavero...zmodyfikowana na biodrówkę
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Niezbyt szczęśliwa dorzucam fotosy sukienki, z którą walczyłam jak wariatka...
Na jednym zdjęciu wysiliłam się, żeby stanąć jak bardzo zaniedbana kobieta i dołożyłam wszelkich starań, żeby "wywalić" brzuch...o mało co się nie udusiłam ![]() ![]() Nie rozumiem dlaczego obraca mi zdjęcia...wrzucałam je do swojego albumu w google i jest ok...a tutaj nie ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-24 11:54:32 przez Bellinda --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Hej, sukienka wyszła super.Te kolory ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ale na wypchniętym na maxa brzuchu leży stanowczo lepiej niż na mojej normalnej sylwetce
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Za to wczoraj dla odprężenia mojemu nastolatkowi spodnie dresowe uszyłam...zamówienie brzmiało: "wielkie i z szerokimi nogawkami...wiesz, takimi jak Ty nosisz"...jak "spodnie" wrócą ze szkoły to fotki zrobię i wrzucę
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładnie dopasowałaś sukienkę w biuście, a to chyba jest trudne. Gratuluję.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
W wykroju ładnie była zrobiona górna linia biustu...więc tylko z dołem trzeba było trochę powalczyć
![]() Spodnie wróciły ![]() Chciałam jeszcze dorzucić wieką kieszeń na nogawce...ale usłyszałam "kombinuj na spodniach Maćka...moje mają być gładkie"...może przy następnych da się namówić ( jak już na młodszego portkach zobaczy) ![]() OT - dziękuję dobrej duszyczce za poobracanie fotek...jak wrzucam z kompa są ok, ale z iPada przekręcają się ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-24 14:12:53 przez Bellinda --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.