| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Pierwsza spódnica popełniona przy "współudziale" wykroju z papavero...zmodyfikowana na biodrówkę    | |
| Stara Gwardia
 |  | 
|  I czekamy na więcej, bo, jak już zdążyłyśmy zauważyć, masz Kobieto TALENT  ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Dziękuję   Będą kolejne na pewno...sukienka dla " biuściastych" już jest skrojona  | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Niezbyt szczęśliwa dorzucam fotosy sukienki, z którą walczyłam jak wariatka...
 Na jednym zdjęciu wysiliłam się, żeby stanąć jak bardzo zaniedbana kobieta i dołożyłam wszelkich starań, żeby "wywalić" brzuch...o mało co się nie udusiłam  ale właśnie na tym zdjęciu sukienka leży idealnie   Nie rozumiem dlaczego obraca mi zdjęcia...wrzucałam je do swojego albumu w google i jest ok...a tutaj nie  --- Ostatnio edytowane 2013-04-24 11:54:32 przez Bellinda --- | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Hej, sukienka wyszła super.Te kolory   i fason, na prawdę super  I "wór" zniwelowany.  Gratulacje. ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Ale na wypchniętym na maxa brzuchu leży stanowczo lepiej niż na mojej normalnej sylwetce   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
|  e tam, ,przecież to nie sukienka na manekin, tylko na fajną babkę, która w miejscu nie stoi. Ważne, by sukienka dobrze się nosiła.  ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Za to wczoraj dla odprężenia mojemu nastolatkowi spodnie dresowe uszyłam...zamówienie brzmiało: "wielkie i z szerokimi nogawkami...wiesz, takimi jak Ty nosisz"...jak "spodnie" wrócą ze szkoły to fotki zrobię i wrzucę   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo ładnie dopasowałaś sukienkę w biuście, a to chyba jest trudne. Gratuluję. | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| W wykroju ładnie była zrobiona górna linia biustu...więc tylko z dołem trzeba było trochę powalczyć    Spodnie wróciły   Chciałam jeszcze dorzucić wieką kieszeń na nogawce...ale usłyszałam "kombinuj na spodniach Maćka...moje mają być gładkie"...może przy następnych da się namówić ( jak już na młodszego portkach zobaczy)   OT - dziękuję dobrej duszyczce za poobracanie fotek...jak wrzucam z kompa są ok, ale z iPada przekręcają się  --- Ostatnio edytowane 2013-04-24 14:12:53 przez Bellinda --- | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook