Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bo to foto jest sprzed tych "kilku kilo"
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Podpisuję się pod powyższymi postami figura i stroje SUPER!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Stroje pierwsza klasa!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję za miłe komentarze
![]() Wczoraj postanowiłam zrobić przerwę w świątecznej krzątaninie i troszkę się zrelaksować...w wyniku czego powstała prosta bluzeczka "domowa"... Ponieważ z "Ulką" dopiero się poznajemy do perfekcyjnego wykończenia trochę jej daleko...fotki na "modelce" jeszcze nie zrobiłam bo ta (czytaj ja) przez nieuwagę skonsumowała "na mieście" posiłek, który w swym składzie zawierał białko soi...dlatego chwilowo modelka balon przypomina. Po "twardym" przywitaniu Ulki...naprawy dzinsów..."niunia" wdzięczna była za delikatną dzianinkę...szyła jak burza ![]() PS. Królestwo dla tego, kto mi powie dlaczego mi załączane obrazy "na głowie" stają ??? Logika myślenia blondynki...wrzucę obraz do góry nogami to go opublikuje prawidłowo...i udało się ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-29 10:28:27 przez Bellinda --- |
|
Administrator
![]() |
|
Ej a dlaczego ta bluzka "fruwa" do góry nogami ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Właśnie próbuję rozwikłać tą tajemnicę...jak publikuję z kompa jest ok...a z iPada wszystko na głowie staje
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetny nadruk... Najmodniejszy na ten rok... Z początku nie za bardzo mi się te "digitalowe" nadruki nie za bardzo podobały, ale chyba już jestem do nich w zupełności przekonana!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Aniu ten nadruk to mój "kompromis"...na gładkie "neonowe" kolory jestem już zbyt wiekowa, ale na bazie czerni wyglądają przystępnie...nawet na "ryczącej o mało co czterdziestce"
![]() W tej dzianince zakochałam się natychmiast po wejściu do sklepu...droga była jak diabli...ale jaka milusia, a bluzka daje wrażenie jakby się nic na sobie nie miało...już się nie mogę lata doczekać... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Padłam
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.