Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Sukienka mi się podoba, ale trudno żeby leżała na czymś czego nie ma (tylko pozazdrościć
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Sukienka jest z jerseyu punto...miałam szczęście kupować w stacjonarnym sklepie więc z kolorami problemu nie było...fakt, że wymagała stebnowania na szwach bo puncior na "wstawki" dość sztywny się okazał...
Udało się syna na kieszeń namówić...i oto rezultat...jak dla mnie bardziej męskie portki się zrobiły (tym też go zachęciłam do eksperymentu z kieszenią ![]() EDIT Sukienka poprawiona ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za miłe słowa i wsparcie duchowe...szyjąc prawie czułam Wasz oddech na plecach ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-25 19:09:17 przez Bellinda --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
POPRAWIŁAS!!!Ale super!To pewnie mój oddech....bo ja Ci kibicowałam!!I udało się!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Młodemu powiedz,że z kieszenią jest tak ZIOMALOWO jak to mój synek mówi!!!O wiele lepiej! |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
To czas zaprezentować poprawioną kieckę
![]() Oczywiście standardowo już wymuszam gimnastykę karku... EDIT W szpilkach i pończochach wygląda o niebo lepiej ![]() ![]() Ale sobie ścianę do foto wybrałam ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-26 15:15:06 przez Bellinda --- --- Ostatnio edytowane 2013-04-26 15:21:54 przez Bellinda --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bombowa wyszła! Co znaczy twórczy upór... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mam tylko nadzieję, że moja "Ulka" jest pełnoletnia...bo inaczej mogę być oskarżona o demoralizację nieletniej
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurcze jak patrzę na tą sukienkę to aż chce się siadać od razu do maszyny i szyć
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ale się naszyłaś, za to efekt powalający! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dzięki dziewczyny
![]() Właśnie przygotowałam wykrój na spodnie...ciekawe co mnie czeka tym razem? ![]() Za bolerko do sukienki wolę się wziąć później...w obawie o moje zdrowie...psychiczne ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-29 22:27:25 przez Bellinda --- |
|
Stara Gwardia
|
|
super sukienka ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.