Stara Gwardia
![]() |
|
ale Kochana, niestety nie przeedytowałaś wszystkich wcześniej napisanych postów. Nie wspominając o nie usunięciu niecenzuralnych słów.
Nie będę z Tobą, kochana Manuskrypt, dyskutować nt spotkania, niektórzy mają zobowiązania przywiązujące mocno do miejsca zamieszkania, w tym ja. I tyle. Tym samym bronię osoby mówiące "to za daleko, za długo". z wyrazami szacunku Pajesia --- Ostatnio edytowane 2010-11-27 21:00:57 przez pajesia --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie będę z Tobą, kochana Manuskrypt, dyskutować nt spotkania, niektórzy mają zobowiązania przywiązujące mocno do miejsca zamieszkania, w tym ja. I tyle. Tym samym bronię osoby mówiące "to za daleko, za długo".
z wyrazami szacunku Pajesia Ja równiez wyrażam chęć spotkania (jestem z warmińsko-mazurskiego ale przy granicy mazowieckiego i kujawsko-pomorskiego -może ktos jest z tych okolic,czasami bywam tez w wojewodztwie pomorskim),ale jak napisała Pajesia ja tez mam zobowiązania mocno przywiązujące nie tylko do miejsca zamieszkania (firma)a większości do małego człowieczka,z którym różnie bywa w tym okresie paskudnej pogody ![]() Pozdrawiam Anetta --- Ostatnio edytowane 2010-11-27 22:54:38 przez anettaart --- |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Wybaczcie moje Panie, ale nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym "zgrzycie" o miejsce spotkania. Wiem tylko, że logistycznie pogodzić wszystkich z różnych stron Polski to będzie niezwykle trudne.
Ja jestem z Warszawy, a ze względu na pracę trudno mi się będzie wyrwać gdzieś dalej, często pracuję w soboty. Nie bardzo wiem jak by to pogodzić. |
|
Administrator
![]() |
|
Manuskrypcie jeśli tak bardzo lubisz tę pogrubiona czcionkę to OK zostaw... Aczkolwiek ciężko się to czyta - szczególnie mi ślepemu i niedowidzącemu człekowi ![]() Co do spotkania to jestem jak najbardziej za, zapraszam na śląsk ![]() ![]() Możemy się też spotkać regionalnie, niekoniecznie całą grupą ale kto może, kto mieszka blisko siebie może się przecież zapoznać w taki sposób. Ja bym np. chciała poznać moja krajankę Xanti ![]() A tak w ogóle to witamy Arturaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No dobra, Jeżeli tak na mnie najeżdżacie, to niech będzie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sus - w porównaniu z odległościami dzielącymi mnie/nas z innymi osobami z forum, to my mieszkamy "za miedzą", więc nic nie stoi na przeszkodzie, żeby się spotkać - najpierw pobuszować w sklepie z tkaninami u pani Okoń, a potem iść na kawę
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jestem Za. Tylko póki co ja znowu chora. Ale umówić się w końcu musimy bo faktycznie mieszkamy "za miedzą" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wylecz się!! Mamy czas...
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I o to chodzi ![]() ![]() Gdy będę na górnym śląsku postaram się spotkać z ludźmi z tamtych regionów. Jak to mówią kombinatorstwo i chęci to podstawa ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te zamieszanie to rozumiem o mnie.
Manuskrypt1 ,jeżeli nie wiesz dlaczego nie mogę byc na spotkaniu to nie komentuj, a tym bardziej mojego podejścia (bo niby skad masz wiedzieć o nim cokolwiek jeżeli mnie nie znasz). Do pozostałych ,bardzo dziękuje za zrozumienie ,- dla paljesi buziak. Wytlumacze się trochę ,nie mieszkam w Polsce i bardzo trudno byloby mi zorganizowac wylot na spotkanie.W Polsce bywam raz na rok (niestety obowiązki -dziecko w szkole ,no i mój otwarty miesiąc temu zakład krawiecki ). Dlatego jeżeli dojdzie do waszego spotkania to opiszcie wszystko ze szczegółami .Przyjechać nie mogę bo za dakleko,ale sobie chociaż poczytam. Cos mnie ominelo Artur wrócił????????? --- Ostatnio edytowane 2010-12-03 20:51:50 przez tydea --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.