Niespodzianka
![]() |
|
wpadam tylko na chwilkę...odezwę się jeszcze...
![]() Manuskrypt1 kochana chyba masz rację? ![]() Pomyślcie w przyszłym roku jest kilka dłuższych weekendów,więc można już zarezerwować sobie wolne...a gdzie? może u Sus? ![]() Dla mnie nie ma problemu dojechać nawet nad morze/a pochodzę z pod Wrocławia Pozdrawiam ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak się spotkacie to koniecznie opiszcie to wydarzenie.Ja niestety nie mogę -za daleko.Ale chociaż poczytam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to może tak- z okazji nowego roku spotkajmy się we Wrocławiu. 2-3 weekend stycznia? Czy ktoś chętny i który weekend pasuje bardziej. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to co Manuskrypt? spotykamy się w Wwie? trochę nas na forum jest w Wwy i okolic...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiesz, kochana, Mazowsze, to nie tylko Warszawa
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A wiesz kochana, że na tym forum panuje takie coś jak netykieta, wiesz co to jest?
Proszę więc zmień ton swoich wypowiedzi. Dobrze wiem, że Mazowsze to nie tylko Warszawa. spotkanie wpół drogi to dobry pomysł |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiem, ale nie wiem, w którym momencie miałabym ją naruszyć?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zauważyłaś swoją pogrubioną czcionkę, tym razem już bez podkreślenia? zmień manierę, uprzejmie Cię proszę.
|
|
Administrator
![]() |
|
Kobiety proszę WAS :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno, jako że Ty tu rządzisz, nie Pajesia, to czy mogę taką czcionkę zostawić? Czy z niej zrezygnować? Wiem, wiem, bardzo mi się podoba. Kiedyś pisałaś o podkreśleniach i już nie stosuję ich.
--- Ostatnio edytowane 2010-11-27 17:02:06 przez Manuskrypt1 --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.