Stara Gwardia
![]() |
|
Tak się zastanawiam czy "sekta" krawiecka ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ciekawy temat, ale chyba trudny do zrealizowania. Jesteśmy z różnych stron kraju, a nawet z zagranicy. Trudno byłoby zebrać chociaż parę osób na takie spotkanie, chociaż na pewno byłoby to super ciekawe.
Jak wyglądamy w realu, można by podyskutować o szyciu !! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem z Wrocławia, może ktoś chętny na spotkanie? ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
Przyznam, że na innych forach odbywały się spoty klubowiczów (tak właśnie poznałam małżonka ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Będę pamiętać o Tobie jak wybiorę się na Śląsk ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
Zapraszam Stefi ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też jestem ze Śląska
|
|
Administrator
![]() |
|
Xanti to jest nas już dwie. Ktoś jeszcze ze śląska?? ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Krawcy i krawczki powiem,że pomysł na spotkanie świetny!!!Ale byśmy miały odwieczny problem kobiet "CO JA NA SIEBIE WŁOŻĘ???"
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kiedy Was przeczytałam, to nie wiedziałam, kogo palnąć
![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.