21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejna wena ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
O jak ślicznie i świeżo. Naszyjnik kapitalny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ślicznie,bajkowo i kolorowo
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Spodnie jak przedłużenie wakacji, są takie radosne ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak z Burdy z tego roku chyba ta ostatnia ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne spodnie, takie radosne i wiosenne ![]() ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podziwiałam już na blogu... super letnie spodnie i cały strój przesłodki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stwfciu - pięknie szyjesz. Zachwycają mnie te Twoje stroje
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne kolory, całkowicie "moje"; fajne korale i bardzo udany krój spodni! wyglądasz mega zgrabnie! ich tył podoba mi się ogromnie, a przód mocno mnie zaskoczył i nie umiem się wypowiedzieć o nim inaczej, jak tylko: odważny! ale ja już niemłoda jestem ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Spodnie nie są takie łatwe do uszycia ![]() Gratuluję pomysłu i wykonania są śliczne ![]() ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.