Stara Gwardia
![]() |
|
Naoglądałam się napodziwiałam innych pracę i tka pomyślałam że dobrze by było żeby moje prace ocenili fachowcy ![]() Więc z odwagą w sercu zapraszam do krytyki moich dwóch sukienek ![]() Oto pierwsza. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Druga suknia i torebka. ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Droga Stefanio, gdzie Ty się do tej pory ukrywałaś !!!!!
Suknia ślubna jest przepiękna, niby skromna, bez specjalnych dodatków, a taka elegancka. Druga suknia też bardzo ciekawa i efektowna przez to koronkowe pokrycie,torebka też super. Napisz nam proszę , czy szyjesz zawodowo, bo w tych sukniach widać krawiecki profesjonalizm. Ja szyję damskie ciuszki już wiele lat i odróżnię amatorskie szycie od zawodowego. Naprawdę piękne suknie, prosimy o więcej. Pozdrowienia, |
|
Administrator
![]() |
|
Stefciu... położyłaś mnie na łopatki tą suknią ślubną. Piękna, skromna i niesamowicie wdzięczna! Panna Młoda wyglądała olśniewająco ![]() ![]() A to czerwone cacko - musiałaś się nad nią napracować. Ta pani również wygląda pięknie w tej kreacji ![]() czekamy na więcej!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ale CUDA !!! Nie ma takich drugich !!! BRAWO !!! Bardzo mi się podobają !!! ![]() ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne
lilia i Karmen... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W pierwszej sukni prezentuję się ja sama z mężem ![]() Druga suknia to była moja wena i przez chęć bycia doskonałym, przejmując się detalami przyznam się - narobiłam się ![]() Co do nauki krawiectwa: DAwno temu skończyłam 4 letnie technikum odzieżowe (szyliśmy ubrania robocze na zamówienie, tetry dla artystów - niestety tylko to ![]() ![]() Przyznam się że najwięcej nauczyła mnie mama, która sama nauczyła się szyć i dziergać oraz Burda ![]() Moja suknia ślubna jest początkiem powrotu do tego co kocham i co daje mi satysfakcję. Mam dużo braków ![]() ![]() Jestem bibliotekarką która wróciła do szycia i scrapbookingu (ogólnie robótkowy świat ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-11-23 21:54:10 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
Jakbym czytała o sobie ehhh witam w klubie. Też wracam do szycia i widzę ze sprawia mi to ogromną radość.
Witam w klubie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzka dla karmiącej koleżanki wg jej projektu ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
Stefciu bardzo pomysłowa bluzka i pewnie wygodna ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.