Wersja do druku

21 stron: 1 2 3 4 5 6 7 > »

Stara Gwardia
Naoglądałam się napodziwiałam innych pracę i tka pomyślałam że dobrze by było żeby moje prace ocenili fachowcy:)
Więc z odwagą w sercu zapraszam do krytyki moich dwóch sukienek:)
Oto pierwsza.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Druga suknia i torebka.

Załączone obrazy

Mistrz Krawiectwa
Droga Stefanio, gdzie Ty się do tej pory ukrywałaś !!!!!
Suknia ślubna jest przepiękna, niby skromna, bez specjalnych dodatków, a taka elegancka. Druga suknia też bardzo ciekawa i efektowna przez to koronkowe pokrycie,torebka też super.
Napisz nam proszę , czy szyjesz zawodowo, bo w tych sukniach widać krawiecki profesjonalizm. Ja szyję damskie ciuszki już wiele lat i odróżnię amatorskie szycie od zawodowego.
Naprawdę piękne suknie, prosimy o więcej.
Pozdrowienia,

Administrator
Stefciu... położyłaś mnie na łopatki tą suknią ślubną. Piękna, skromna i niesamowicie wdzięczna! Panna Młoda wyglądała olśniewająco :) Piękna linia empire, ahhh rozmarzyłam się :)

A to czerwone cacko - musiałaś się nad nią napracować. Ta pani również wygląda pięknie w tej kreacji :)

czekamy na więcej!!

* Susanna szyje - mój blog :)

Stały Bywalec
Ale CUDA !!! Nie ma takich drugich !!! BRAWO !!! Bardzo mi się podobają !!!:D
Stara Gwardia
Bardzo ładne
lilia i Karmen...
Stara Gwardia
W pierwszej sukni prezentuję się ja sama z mężem:)
Druga suknia to była moja wena i przez chęć bycia doskonałym, przejmując się detalami przyznam się - narobiłam się:)
Co do nauki krawiectwa:
DAwno temu skończyłam 4 letnie technikum odzieżowe (szyliśmy ubrania robocze na zamówienie, tetry dla artystów - niestety tylko to:( )i przez ok 10 lat nic nie robiłam:(
Przyznam się że najwięcej nauczyła mnie mama, która sama nauczyła się szyć i dziergać oraz Burda:)

Moja suknia ślubna jest początkiem powrotu do tego co kocham i co daje mi satysfakcję. Mam dużo braków:( i zaległości w konstrukcji odzieży i materiałoznawstwie:(, ale mam zamiar to nadrobić.
Jestem bibliotekarką która wróciła do szycia i scrapbookingu (ogólnie robótkowy świat:)

--- Ostatnio edytowane 2010-11-23 21:54:10 przez stefa ---
Administrator
DAwno temu skończyłam 4 letnie technikum odzieżowe (szyliśmy ubrania robocze na zamówienie, tetry dla artystów - niestety tylko to:( )i przez ok 10 lat nic nie robiłam:(
Przyznam się że najwięcej nauczyła mnie mama, która sama nauczyła się szyć i dziergać oraz Burda:)
Jakbym czytała o sobie ehhh witam w klubie. Też wracam do szycia i widzę ze sprawia mi to ogromną radość.

Moja suknia ślubna jest początkiem powrotu do tego co kocham i co daje mi satysfakcję. Mam dużo braków:( i zaległości w konstrukcji odzieży i materiałoznawstwie:(, ale mam zamiar to nadrobić.
Jestem bibliotekarką która wróciła do szycia i scrapbookingu (ogólnie robótkowy świat:)

Witam w klubie :)

Stara Gwardia
Bluzka dla karmiącej koleżanki wg jej projektu:) dlatego też po bokach są haftki.

Załączone obrazy

Administrator
Stefciu bardzo pomysłowa bluzka i pewnie wygodna :)

21 stron: 1 2 3 4 5 6 7 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.