Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejny etap ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Już komentowałam na blogu - zawieszka jest po prostu super!!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czego to się nie da zrobić z resztek ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
Dobra krawcowa wykorzysta wszystkie resztki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trochę dodam czegos papierowego ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
Przyznam, że często do firmy przychodzą karki-podziękowania wykonane np. przez dzieci taką techniką. Są niesamowite, od zawsze podziwiam tą technikę. Stefa Ty to zdolna dziewczyna jesteś wiesz :> ![]() ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Spódniczka świetna a kartki....ech....zdolna jesteś wiesz???
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Filcowo - dla wszystkich kurs - może się przyda?
http://robotkistefci.wordpress.com/2011/03/25/filcowy-kwiat/ --- Ostatnio edytowane 2011-04-02 22:25:02 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trochę się naszyłam ale nie mam zdjęć - mam nadzieję nie długo wszystko ofotkować ![]() Jak na razie zrobiłam zdjęcia karczochom ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
Śliczne jajka!! Piękne, kolorowe, cieszące oko ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.