21 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Zagięte i żeby szpilek nie było widać ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Stefa zacznij robić już bombki bo jak masz taką sprzedaż to warto zrobić już zapasy na grudzień ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszcze Wielkanoc się nie zaczęła a dostałam zamówienie w odpowiednich kolorach ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ostatni mój Twór. Zastanawiam się czy nie dodac przy szwie tasiemki satynowej - doradzicie? ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale fajna! Do tego materiał ciekawy.
Myslę, że z tasiemką może jeszcze fajniej wyglądać, bo odznaczy karczek. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czytasz mi w myślach ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jaki brzuch ! Ty masz płaski brzuch ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Świetna spódnica. Uwielbiam takie wzory. Też nie mam pojęcia o jakim brzuchu mówisz. ________________________________________________________
mój blog - Czarna herbata |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przyszyję i zobaczymy jak będę w niej wygladać z tasiemką. ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest piękna... ![]() Z tasiemką może być tylko lepiej. ________________________________________________________
|
21 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.