Stara Gwardia
![]() |
|
Wiem że się sprawiła ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Piękne suknie! W szczególności podoba mi się ta ślubna. Od dawna zajmujesz się szyciem? ________________________________________________________
Allure...
人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kilka lat z przerwami czasami długimi ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne ciuszki.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Stefciu bardzo ładne prace!!!też jak Ty jestem po T.O.też jak Ty na warsztatach szyłam ubrania robocze i koszule flanelowe.Uczyłam się z burdy.Dziś jestem dumna z siebie spełniam swoje marzenie -szyję suknie ślubne.Pozdrawiam.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienkę slubną widziałam w Burdzie,przyznam że też mi się bardzo podoba.Bluzeczka też ok.,koronkowe wstawki są teraz modne.Właścicielka na pewno zadowolona.
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta pierwsza moja ślubna z Burdy bardzo mi się spodobała a raczej zauroczyła. Lubię styl empiryczny ![]() ![]() Czego się nie robi żeby wyglądać zwiewnie i powabnie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sutaszowe igłowe twory ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
Wowo super! Bardzo podoba mi się sutaszowa biżuteria, jest taka inna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
ciekawe kolczyki
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.