Stara Gwardia
![]() |
|
Mi też się bardzo podobają Twoje uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kochana , jaka sukienka !!!!!! ![]() Z gatunku " muszę taką mieć" ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki za link do tkaniny - Boże ona jest oszałamiająca!
Poza tym szyjesz bardzo profesjonalnie i starannie, świetnie łączysz ze sobą kolory - powtórzę się ale naprawdę miło tutaj zaglądać ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
"Z gatunku " muszę taką mieć"
![]() tak tak to jest własnie taka sukienka ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-20 03:00:58 przez mojra68 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() @Susanna jak znajde link do "wielkouchego" to wkleje...bo byl to jakis darmowy wykoj z netu... ![]() a tu jeszcze jedna sukienka(matko kiedy ja bede w nich wszystkich chodzic?) uszyta z grafitowego wiskozowego dzerseju w malenkie rozyczki....taka troche z kategorii "wies spiewa i tanczy" ale co tam wygodna i chyba zdatliwa do chodzenia ![]() pozdrawiam serdecznie Masza p.s. niezbyt wyglada na tym manekinie bo ma on rozm.36 a sukienka 38 wiec troszku jest za duza ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-20 12:53:32 przez Masza --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szukam wykroju na identyczna sukienkę jak ta ostatnia. Podpowiesz skad wykrój wzięłaś?
|
|
Stara Gwardia
|
|
....powiem
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
...znalazlam...prosze bardzo: http://www.schnittquelle.de/schnittmuster_schnitte_shop.php?navID=20&GID=6&Von=21
to ta czana w biale grochy Rhodos sie nazywa pozdrawiam ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
OO taka z marszczeniem to by mi się teraz przydała! Fajna, lubię takie "wiejskie" motywy.
Czekam na linka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Masza jak ściagnąć ten wykrój na rozmiar 36? Da się? ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.