25 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
CUDNE PREZENTY!
|
|
Stara Gwardia
|
|
dziekuje Wam slicznie dziewczeta
![]() wlasnie prezenty pojechaly w swiat a jako ,ze kolezanka spodziewa sie tylko karteczki na swieta, wiec az sama jestem ciekawa jak bedzie jej sie zawartosc paczuszki podobala ![]() pozdrawiam Was serdecznie Masza ![]() p.s. zeby nie bylo tak lyso i bez zdjec znalazlam jeszcze fotke "przydasia", ktorego uszylam dla znajomej na prezent urodzinowy jeszcze w styczniu, oraz fartuszek dla mojej wiernej pomocy kuchennej ![]() p.s.2 :zapomnialam dodac ,ze aby coreczka kolezanki miala sie rowniez czym pobawic wyprodukowalam jej "kubraczek" na balony....ktore po napompowaniu w kubraczku przeistaczaja sie w leciutka pileczke ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-26 17:18:01 przez Masza --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wszystkie 3 uszytki zachwycające ale "kubraczek" na balon CUDO!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne, staranne, kolorowe i bardzo pozytywne prace!!! ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jejku,ale słodki fartuszek!!!W życiu bym na to nie wpadła!!!A balonik...extra!!!!Mi też coś uszyjesz????
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ty to masz pomysły ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pomysły rewelacyjne- kubraczek -pierwszy raz się spotykam ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne rzeczy tworzysz i tak starannie wszystko powykańczane! Bardzo przyjemnie się je ogląda
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ![]() pomysly wiadomo, nie wszystkie moje, niektore zagapione z netu inne z kretywnych ksiazek a inne mojego autorstwa ![]() A co do starannosci to rzeczywiacie chce ,aby te rzeczy jakos wygladaly bo jedno czego nie lubie to "odwalanie" roboty byle jak ![]() a dzisiaj moj ostatni wytwor, co prawda nie uszyty ale z sercem przyrzadzony i naprawde pyszny(robilam juz kilkakrotnie) ![]() pozdrawiam serdecznie Masza |
|
Administrator
![]() |
|
Ojej pysznie to wygląda! Możesz podać przepis... ?? plisss ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
25 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.