25 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
|
|
Zestaw na 5+. Jak zaginie , to nie my ![]() Żarty żartami, ale kiedyś uszyłam sobie sukienkę, taką na co dzień. Tak się podobała mojej znajomej, że za każdym razem rozpływała się nad nią. I pewnego dnia chciałam ją założyć, a tu nie ma. Przewaliłam całą szafę swoją, męża, dzieci, nawet teściową odpytałam na okoliczność.... I się nie znalazła.. Do dzisiaj ubolewam nad jej zniknięciem... Nawet uszyłam sobie taką w inny deseń, ale to nie to... Dodam,ze znajoma nadal jest znajomą i na płaszczyźnie domowej nie spotkałyśmy się nigdy. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prześliczna ta czerwona bluzka. Świetny materiał i krój. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fantastyczna bluzka a jaki kolor! Miło popatrzeć na takie staranne szycie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziewczeta dziekuje Wam ogromnie za tyle cieplych slow
![]() ![]() nie sadzilam ,ze taka babciowato-guwernant´ska bluzka bedzie sie komukolwiek podobala(procz mnie) i jak widac na szczescie sie pomylilam ![]() Dla zainteresowanych wykrojem dodam ,ze to bluzka z Burdy 8/2009, spodnica z reszta tez burdowa tylko ze z numeru 2/2011. pozdrawiam bardzo serdecznie i jeszcze raz slicznie dziekuje ![]() Masza |
|
Stara Gwardia
|
|
hej,hej,
dawno nic nie pokazywalam bo jakos wenny do szycia nie mialam, ale wraz ze sloncem, ktore nareszcie do nas zawitalo i ochota do szycia powrocila i tak powstala cienka bawelniana bluzka odpowiednia na obecna pogode ![]() Wykroj ten sam z ktorego uszylam moja czerwona sukienke tylko ze tu w wersji skroconej ![]() pozdrawiam Was slonecznie i cudownego weekendu zycze Masza |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maszeńko, oczywiście Twoja bluzka to kolejna pokazana przez Ciebie bardzo ładna rzecz. Widziałam taką bawełnę z połyskiem w sklepie i zastanawiałam się do czego można by jej użyć. Twója bluzka może mi podłuży jako inspiracja. Niemniej wydaje mi się, że taka bawełna jest bardzo gniotliwa. A wybrana przez Ciebie bawełna jest trochę elastyczna?
--- Ostatnio edytowane 2013-04-14 08:35:05 przez Natalia_ --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna. Ten fason bardzo fajny. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziekuje serdecznie dziewczeta
![]() @Natalia tak, material jest z dodatkiem elastanu co pozwala mi sie w tej "konstrukcji" swobodnie poruszac. Co do gniotliwosci..??...taka to juz cecha bawelny ,ale mi to nie przeszkadza bo jedyne co w tej bluzce moze sie pogniesc w czasie noszenia to chyba tylko rekawy ![]() pozdrawiam Was slonecznie z letniej Badenii ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Naprawdę miło patrzeć na Twoje dzieła, kolejna bluzka równie ładna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dla mnie ta bluzka jest rewelacyjna! ________________________________________________________
|
25 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.