25 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bluzka bardzo ładna,a i kolorek piękny!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Hej,
dawno nic nie pokazywalam bo czasu niestety brak bylo na wyprodukowanie czegokolwiek ![]() Najpierw choroby dzieci, pozniej choroby moich gosci ![]() A ja? ja nareszcie mam troche czasu i niezplatana glowe do tworczych rekoczynow ![]() ![]() pozdrawiam Was serdecznie Masza |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Broszki słodkie!!!Szczególnie ta ciemno różowa już widzę małą dziewczyneczkę na sesji zdjęciowej w opaseczce z takim kwiatuszkiem.Słodka!A kamizelka bardzo ciekawa,ciekawi mnie jak ją będziesz nosić chodzi o dalszą stylizację,daj zdjęcie ok?!Fajne dzieła bardzo przyjazne dla oka!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Hej wszystkim,
dawno u mnie nic nie bylo, ale dzisiaj skonczylam letnia spodnice w nadzeii, ze lato kiedy do nas przybedzie ![]() pozdrawiam serdecznie Masza |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ciekawa spódnica! Bardzo!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
hej Aniu,
hehehe, tez bylam takiego samego zdania i dlatego ja sobie uszylam a przy okazji zaoszczedzilam 270€ ![]() ![]() Na fotkach wyzej takie bardziej ekstrawagandzki sposob noszenia tej spodnicy, ale mozna ja nosic rowniez bardzo niepozornie jak pokazuja fotki nizej ![]() pozdrawiam Masza --- Ostatnio edytowane 2013-05-28 18:27:40 przez Masza --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna spódnica! Mi się zdecydowanie bardziej podoba wiązanie to wyżej, ale pewnie takie na niektóre okazje też się przyda
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajna ta spódnica! Lubię rzeczy, które pozostawiają możliwość noszenia ich na różne sposoby. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Spódnica jedyna w swoim rodzaju!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dlatego właśnie umiejętność szycia jest tak przydatna ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
25 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.