Administrator
![]() |
|
Gratuluję wszycia kołnierza! Wiem jaka to radość ![]() Spódniczka bardzo fajna, podoba mi się fason i kolor. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Fajnie wyszła Ci ta spódniczka z kieszeniami, jest bardzo zgrabna, ale bluzeczka też super. Tylko własnoręczne uszycie czegoś daje efekty, więc trzeba szyć i szyć, nie zważając na błędy.
Oby tak dalej, pozdrawiam, |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję, Wasze opinie są dla mnie bardzo ważne. Może kiedyś będę choć w połowie tak dobrze szyła jak Wy. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pierwsze koty za ploty.
![]() . |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejna bluzka koszulowa, ten sam fason co niebieska (ćwiczę
![]() Nie szyłam jej jednak sama, miałam pomocnicę - drugie zdjęcie ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hahah cudna pomocnica!! Zwie się Janome mam rozumieć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzka dzianinowa Burda 1/2011 model 123 oraz spodnie, też z Burdy (numeru teraz nie pamiętam, zresztą prawie nic nie zostało z oryginalnego wykroju, gdyż okazuje się, że rozmiar 34 jest na mnie stanowczo za duży
![]() ![]() W tle modelka w naturalnym futrze na miarę ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-02-06 23:03:40 przez Joasia --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dobrze jest! Bardzo fajnie!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Mi się podoba ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
BRAWO JOASIU!!!!
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.