51 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Administrator
![]() |
|
Ojeju jaka śliczna ta sukieneczka!!Muszę ją kiedyś uszyć ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Joasiu,ależ z Ciebie błyskawica,super ciuszki uszyłaś.
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Proszę,proszę.....co za szybkość,co za dokładność....Fajna sukieneczka Ci się uszyła.Czekam na kolejne.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajna sukienka szyjesz w kosmicznym tempie chciałabym mieć tyle czasu na szycie co ty
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widzę że lubisz bluzki koszulowe ,bardzo ładne prace .Jedna bardzo wpadła mi w oko. ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
bardzo ładna sukienka prezentuje się rewelacyjnie.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Niezła kiecka ![]() ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ponieważ chwilowo cierpię na brak materiałów i ciekawych wykrojów, zajęłam się resztkami tkanin, z których wcześniej coś już uszyłam. Inspiracją była 7 letnia córeczka siostry, dostałam od niej ogromne zlecenie na ciuszki dla Barbie. Przedstawiam pierwsze kreacje
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hah nie no super kreacje! Jak od światowych projektantów mody :] Barbie wygląda wystrzałowo a siostrzenica pewnie zachwycona :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
na to teraz szyj takie same tylko w swoim rozmiarze bo sukieneczki są odjazdowe .
|
51 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.