Wersja do druku

51 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Administrator
Proszę bardzo, sukienka 116 Burda 2/2011 :D
Nie doszywałam tunelu na gumkę, bo stwierdziłam, że będę do niej nosić różne paski (na zdjęciach dwie propozycje). Szyje się ją błyskawicznie, myślałam, że będę miała zajęcie na cały weekend, a uwinęłam się w pół dnia :)
Kolejny bukiecik dostanę dopiero, jak zwiędnie mi ten Walentynkowy :angel:

Ojeju jaka śliczna ta sukieneczka!!Muszę ją kiedyś uszyć :) Super z nią sobie poradziłaś. Bluzka tez bardzo mi się podoba :) Zdolniacha z Ciebie :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Joasiu,ależ z Ciebie błyskawica,super ciuszki uszyłaś.:D:D
Mistrzyni Krawiectwa
Proszę,proszę.....co za szybkość,co za dokładność....Fajna sukieneczka Ci się uszyła.Czekam na kolejne.
Stara Gwardia
Bardzo fajna sukienka szyjesz w kosmicznym tempie chciałabym mieć tyle czasu na szycie co ty:)
Stara Gwardia
Widzę że lubisz bluzki koszulowe ,bardzo ładne prace .Jedna bardzo wpadła mi w oko.
bardzo ładna sukienka prezentuje się rewelacyjnie.
Stara Gwardia
Niezła kiecka:)Spróbuj założyć do niej jakiś kolorowy dodatek, bo szary dobrze przyjmuje kolor, a pewnie zyskasz jeszcze więcej choć już wyglądasz ładnie:)
Ponieważ chwilowo cierpię na brak materiałów i ciekawych wykrojów, zajęłam się resztkami tkanin, z których wcześniej coś już uszyłam. Inspiracją była 7 letnia córeczka siostry, dostałam od niej ogromne zlecenie na ciuszki dla Barbie. Przedstawiam pierwsze kreacje :p

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
Hah nie no super kreacje! Jak od światowych projektantów mody :] Barbie wygląda wystrzałowo a siostrzenica pewnie zachwycona :]

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
na to teraz szyj takie same tylko w swoim rozmiarze bo sukieneczki są odjazdowe .

51 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.