51 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
wspaniałe dzieła i te miniaturowe dla lalek i te dla Ciebie - ładne, starannie uszyte.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ciuszki fajne szczególnie podoba mi się sukienka
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne ciuszki!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
hehe pomocnica zawsze z Tobą ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo podoba mi się fason tej sukienki.
Tkanina również ale fason jest super. Fajnie mieć taką towarzyszkę przy pracy. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bardzo
![]() Na pewno uszyję jeszcze jedną sukienkę z tego wykroju (jeszcze muszę parę rzeczy poprawić). Nie mogę tylko trafić na materiał, który rzuciłby mnie na kolana ![]() Dzisiaj mam do pokazania tylko króliczki pożegnalne dla moich koleżanek z pracy, żeby miały po mnie pamiątkę ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Boskie !!! Sama bym takiego chciała ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bombowe króliki! Akurat wczoraj kupiłam materiał i mam zamiar spróbować swoich sił w szyciu tild (nie wiem czy dobrze odmieniłam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Fajne króliczki,ja bym chyba nie dała rady
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tez wymiękam...śliczne są ![]() ________________________________________________________
|
51 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.