51 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Tildy fajne, ale ja jestem wniebowzięta tymi sukienkami na lalach Barbie!!!!!!!!!Uszyj taką dla dorosłej dziewczyny, to nie opędzisz się od komplementów. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Joasiu, jak Ty to robisz , że takie małe sukieneczki dla lalki tak pięknie Ci wychodzą ? Nie bawiłem się nigdy lalkami Barbi, ale teraz mam chęć i spróbować coś uszyć, nie piszę tego żartem, ale naprawdę. Kapitalne byłoby stworzyć taką własną kolekcję ubiorów dla Barbi, tylko brakuje czasu.
Króliczki też rozkoszne !! Bluzeczka i sukienusia też śliczne, masz dziewczyno, duży talent, nie zmarnuj go !! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kiedyś spotkałam się z blogiem dziewczyny, która kolekcjonowała lalki (nie Barbie, ale jakieś cenniejsze, bardziej elitarne kolekcjonersko). Potem szyła dla każdej z nich cudowne ubrania
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ojej jakie cudne!!!!!!!!!!!! Nie mogę oderwać się od przeglądania jej bloga!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niesamowicie piękne... o raju mój... żal opuszczać tego bloga.Chcę doczytać wszystko ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny BLOG, przepiękne stroje, ale cena lalki mnie przeraziła
![]() ![]() Barbie jest dużo mniejsza, więc ciężko jest uszyć wszystkie detale. Zwłaszcza, że szyję z materiałów które mi zostały po moich ciuszkach, a więc stosunkowo grubych jak na Barbie. Dzisiaj skończyłam pierwszą koszulę dla męża ![]() Prążki na zdjęciach trochę się rozmazują, ale może coś zobaczycie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ jesteś odważna Joasiu ![]() Podziwiam Cię,że podjęłaś się szycia koszuli a wyszło rewelacyjnie moim zdaniem. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetnie uszyta koszula,starannie dopracowana i mąż pewnie zadowolony dumnie pozuje do zdjęcia,a mój nie lubi koszul
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super koszulki, ja mam tez skrojone dwie do uszycia, ale nie będę robić fotek na nim, bo nie prezentuje się tak dobrze, bo jak to on mówi mu tarczyca opadła (czytać brzuch urósł) ![]() ________________________________________________________
|
51 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.