51 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dorobiłam się manekina! Mąż mi kupił na urodziny
![]() Udało mi się też trochę poszyć, różowa bluzka jeszcze nie dokończona - jakoś nie mogę się zabrać za zrobienie dziurek na guziki ![]() Druga bluzeczka, bardzo prosta, uszyta jest z dzianiny na podstawie bluzki, którą mam od ponad roku. Rękawy są krojone razem z całością, więc roboty było naprawdę mało, a nosi się świetnie ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładne,zwłaszcza ta różowa mi się podoba. ![]() No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-15 13:56:29 przez Magda --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Brawo Joasiu, fajne bluzeczki Ci wyszły. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeju ta koszula jest świetna!! przyznam nie lubię różowego, ale ona jest na prawdę super. Oczywiście masz mardzo fajnego maniekina ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No i manekin cię podgonił do szycia ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne bluzeczki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki dziewczyny
![]() Z tego rozpędu uszyłam jeszcze półgolfik z resztki dzianiny ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I co byśmy zrobiły bez tych kochanych manekinów ...siedziałybyśmy i oglądały następny odcinek "mody na sukces " i marzyły o szyciu.Bardzo ładna koszulka ,róż,nie w moim guście ale fason super
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Joasiu dzianinowe bluzki spe,lubie takie bo nie spraiają mi kłopotu w szyciu ![]() Strasznie mi się podoba,strasznie!strasznie! Ano i gratuluję męża co to takie boskie prezenty robi. Manekin również fajny ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajnie leży, dobrze skrojony i uszyty ![]() ________________________________________________________
|
51 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.