Wersja do druku

51 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »

Stara Gwardia
To i ja się wtrącę Czeremcha to kopalnia wiedzy więc nie przepraszaj tylko czerp z niej póki Ania daje z niej czerpać :D.Sukienka szara fajowska jak mówi młoda część pokolenia mego:)
Stara Gwardia
Tak, sukienka Burda luty 2011, model 116, tylko u mnie bez gumki, bo wolę nosić do niej różne paski (jak na zdjęciach wcześniej - 4 czy 5 strona wątku) :)

Czerpać będę z chęcią, nie tylko z Ani, ale z każdego, kto tylko zechce udzielić mi wskazówek :D

Stara Gwardia
Fajna ta sukienka. MOdelka też niczego sobie, i też wolę z paskiem nosić niż wszywac gumkę.

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Administrator
Z paskiem zdecydowanie lepiej! W ogóle odcienie szarego, jasnego błękitu w połączeniu z czerwienią co toć pięknego :D

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Ja walcze wlasnie z ta sukienka, ale bedzie z gumka, bo zrobilam juz otworki na jej wciagniecie ;) Boje sie tylko przyszycia tunelu na gumke, pewnie zupelnie krzywo mi wyjdzie :-S Ale ja nie posiadam paskow (jakos nie jestem z moda za pan brat) i musi byc ta gumka...
Joasiu i bluzka i sukienka super...
Krój jednak mi się bardzo spodobał i uszyłam taką samą z innego materiału - tym razem miała być z gumką.
Tunel wyszedł troszkę krzywo, ale po wciągnięciu gumki nie było tego widać. Niestety, nie podobało mi się z gumką (chyba materiał jest nieodpowiedni, zbyt mięsisty), wyprułam tunel i zostały mi dziurki, z którymi nie wiem co zrobić. Zdjęć z gumką nie zrobiłam, mam tylko takie z dziurkami po gumce :)

No, to teraz mam pytanie, co mogę z tymi dziurkami zrobić?

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Przyznaje, ze ladnie tej sukience z rozami :) ja moja wczoraj skonczylam, szwy trzymajace tunel na gumke sa "delikatnie" krzywe, ale sie tym nie przejmuje, mam nadzieje, ze nikt nie bedzie im sie przygladal ;) Najgorsze, ze po uszyciu, a podczas prasowania odkrylam plamke, chyba tlusta... widocznie moja corcia chciala sobie obejrzec wytwor mamy z bliska, a ona ciagle ma cos w raczkach i o plame nietrudno... ehhhh...

a bardzo je widac? troche szerszy pasek ich nie zasloni? chyba pozostaje je zaszyc i zakryc rzeczywiscie tym paskiem... no chyba, ze chcesz w tym miejscu jakies fikusne ozdoby naszyc, ale ja taka kreatywna nie jestem :-S

51 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.