51 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
To i ja się wtrącę Czeremcha to kopalnia wiedzy więc nie przepraszaj tylko czerp z niej póki Ania daje z niej czerpać
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, sukienka Burda luty 2011, model 116, tylko u mnie bez gumki, bo wolę nosić do niej różne paski (jak na zdjęciach wcześniej - 4 czy 5 strona wątku)
![]() Czerpać będę z chęcią, nie tylko z Ani, ale z każdego, kto tylko zechce udzielić mi wskazówek ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna ta sukienka. MOdelka też niczego sobie, i też wolę z paskiem nosić niż wszywac gumkę. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ach, jak ja bym chciała móc wybierać - gumka czy pasek. Tymczasem - ani to, ani to ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Z paskiem zdecydowanie lepiej! W ogóle odcienie szarego, jasnego błękitu w połączeniu z czerwienią co toć pięknego ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja walcze wlasnie z ta sukienka, ale bedzie z gumka, bo zrobilam juz otworki na jej wciagniecie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też nie mogę ani gumki ani paska... no powiedzmy ,że nie lubię ![]() Joasiu i bluzka i sukienka super... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Helen, jasno-szara sukienka była szyta od razu z myślą, że będzie bez gumki.
Krój jednak mi się bardzo spodobał i uszyłam taką samą z innego materiału - tym razem miała być z gumką. Tunel wyszedł troszkę krzywo, ale po wciągnięciu gumki nie było tego widać. Niestety, nie podobało mi się z gumką (chyba materiał jest nieodpowiedni, zbyt mięsisty), wyprułam tunel i zostały mi dziurki, z którymi nie wiem co zrobić. Zdjęć z gumką nie zrobiłam, mam tylko takie z dziurkami po gumce ![]() No, to teraz mam pytanie, co mogę z tymi dziurkami zrobić? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przyznaje, ze ladnie tej sukience z rozami ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a bardzo je widac? troche szerszy pasek ich nie zasloni? chyba pozostaje je zaszyc i zakryc rzeczywiscie tym paskiem... no chyba, ze chcesz w tym miejscu jakies fikusne ozdoby naszyc, ale ja taka kreatywna nie jestem ![]() ________________________________________________________
|
51 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.