51 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Mogłabym dokładnie jak Julii, fajna spódniczka, a do tego cieakwy materiał. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Materiał orginalny ,to i spódniczka nie musi być jakaś wydziwiona.takie proste są zawsze na czasie .Naprawdę ładna
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki dziewczyny
![]() Sukienka musi poczekać, spaliło mi się żelazko, a bez niego ani rusz ![]() Ech, znowu nic nie odłożę na overlocka ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-30 21:52:29 przez Joasia --- |
|
Administrator
![]() |
|
Asiu a myślałaś nad kupnem overlocka na raty?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszcze nie wiem czy w ogóle znajdę miejsce na overlocka w mieszkaniu
![]() Żelazko dostałam za darmo za punkty zebrane na karcie stałego klienta w jednym z centrów handlowych Wrocławia ![]() ![]() Sukienka prawie skończona - muszę zszyć szew pod zamkiem i podwinąć dół. Ale chyba już mogę się pochwalić ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękna
![]() --- Ostatnio edytowane 2011-06-01 00:41:48 przez pajesia --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Prosta a jaka piękna! Diabeł tkwi w szczegółach, wzór na amteriale gra tutaj pierwsze skrzypce ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Prześliczna!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi tez baaaaardzo sie podoba ![]() ________________________________________________________
|
51 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.