Wersja do druku

51 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »

Pogromca spamerów
mozesz sprobowac je oparowac
Stara Gwardia
Może doszyj troczki z tej samej tkaniny,które w zależności od humoru będziesz wiązała w przodzie lub w tyle lub puścisz samopas?
Tylko Wy wiecie, że tam były dziurki, więc cicho sza! :D

Roksanitka, co to znaczy oparowac? Myślę i myślę, szukam w google i nadal nie wiem...
Pogromca spamerów
dmuchnij mocno parą ale nie dotykaj do tkaniny
Stara Gwardia
Ha, a więc to jest to czarodziejskie "oparować" :)

Właśnie męczę się nad sukienką, muszę jeszcze coś w niej poprawić i wykończyć. A ponieważ nie miałam weny na poprawki, to z resztek tkaniny sukienkowej uszyłam spódniczkę :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Ha, a więc to jest to czarodziejskie "oparować" :)

Właśnie męczę się nad sukienką, muszę jeszcze coś w niej poprawić i wykończyć. A ponieważ nie miałam weny na poprawki, to z resztek tkaniny sukienkowej uszyłam spódniczkę :)
i fajnie wyszła :)
Stara Gwardia
Grunt to wykorzystać materiał do ostatniego centymetra,spódniczka super :) jestem ciekawa sukienki :)
Administrator
Grunt to wykorzystać materiał do ostatniego centymetra,spódniczka super :) jestem ciekawa sukienki :)
Święte słowa!

Faktycznie wszywanie gumki do mięsistej tkaniny nie ma sensu - nie będzie się to ładnie marszczyć :(

Asiu powiedz mi dlaczego ja nigdy nie wpadam na pomysł uszycia czegoś prostego - zawsze kombinuję jak koń pod górkę a wystarczy prosta sukienka, paseczek i wszystko pięknie podkreślone i wyeksponowane :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Bardzo fajna spódniczka :) ciekawy materiał

51 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.