51 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Pogromca spamerów
![]() |
|
mozesz sprobowac je oparowac ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może doszyj troczki z tej samej tkaniny,które w zależności od humoru będziesz wiązała w przodzie lub w tyle lub puścisz samopas? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajna ta kiecka, lubię proste fasony no i piękna tkanina ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zeszyłam je delikatnie od spodu i prawie ich nie widać na tej tkaninie, a pod paskiem to już zupełnie.
Tylko Wy wiecie, że tam były dziurki, więc cicho sza! ![]() Roksanitka, co to znaczy oparowac? Myślę i myślę, szukam w google i nadal nie wiem... |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
dmuchnij mocno parą ale nie dotykaj do tkaniny ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ha, a więc to jest to czarodziejskie "oparować"
![]() Właśnie męczę się nad sukienką, muszę jeszcze coś w niej poprawić i wykończyć. A ponieważ nie miałam weny na poprawki, to z resztek tkaniny sukienkowej uszyłam spódniczkę ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i fajnie wyszła
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Grunt to wykorzystać materiał do ostatniego centymetra,spódniczka super
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Święte słowa!
Faktycznie wszywanie gumki do mięsistej tkaniny nie ma sensu - nie będzie się to ładnie marszczyć ![]() Asiu powiedz mi dlaczego ja nigdy nie wpadam na pomysł uszycia czegoś prostego - zawsze kombinuję jak koń pod górkę a wystarczy prosta sukienka, paseczek i wszystko pięknie podkreślone i wyeksponowane ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna spódniczka ![]() ________________________________________________________
|
51 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.