Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bardzo wszystkim za opinie
![]() Susanno, najmniejszy rozmiar "17" jest prawie identyczny z "34", czyli za duży ![]() Jakoś sobie radzę, jak już wiem o ile muszę coś pomniejszyć, to od razu poprawiam wykrój i na następny raz mam już na wymiar ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koszula-bluzka
![]() Na początku materiał mi się nie spodobał. Zamówiłam go na allegro i wyobrażałam go sobie zupełnie inaczej (myślałam, że wzór jest dużo mniejszy). Ale bluzka podoba mi się bardzo i bardzo dobrze się w niej czuję ![]() Opisy z Burdy są okropne, przy szyciu rozcięcia w rękawie bardzo pomogła mi książka " Podręcznik kroju i szycia" (Wydawnictwo Wiedza i Życie). Do kwiecistej bluzki dołączam wiosenny bukiet, który dostałam od mojego męża ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-02-10 18:56:51 przez Joasia --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetnie Ci idzie!!!A na bukiecik jak najbardziej zasłużyłaś!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne: bluzka jako całość, rozcięcie oraz bukiecik. Bardzo.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
odszycie pierwsza klasa, a Burdowe opisy to nic nowego, ja większością dochodzę po swojemu o co im biega, a po uszyciu dopiero rozumiem opis ich ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hahah ja tak samom ![]() Bluzka piękna, starannie uszyta i wykończona. Wiosenny bukiecik uroczy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładnie szyjesz Joasiu,a za ten bukiecik mężowi nalezy się koszula .
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejna bluzka koszulowa, tym razem z bardzo cieniutkiej i kolorowej tkaniny. Koszula ma kieszonki, których niestety na zdjęciach nie widać
![]() ![]() Mężowi należy się już bardzo dużo koszul, np za śliczny bukiecik Walentynkowy ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Koszula fajna,ale masz rację i czekam na sukienkę,no i na ładny bukiecik"za sukienkę"
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Proszę bardzo, sukienka 116 Burda 2/2011
![]() Nie doszywałam tunelu na gumkę, bo stwierdziłam, że będę do niej nosić różne paski (na zdjęciach dwie propozycje). Szyje się ją błyskawicznie, myślałam, że będę miała zajęcie na cały weekend, a uwinęłam się w pół dnia ![]() Kolejny bukiecik dostanę dopiero, jak zwiędnie mi ten Walentynkowy ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-02-19 15:46:35 przez Joasia --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.