|
Stara Gwardia
|
|
|
Dziękuję bardzo wszystkim za opinie
Susanno, najmniejszy rozmiar "17" jest prawie identyczny z "34", czyli za duży Jakoś sobie radzę, jak już wiem o ile muszę coś pomniejszyć, to od razu poprawiam wykrój i na następny raz mam już na wymiar |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Koszula-bluzka
Na początku materiał mi się nie spodobał. Zamówiłam go na allegro i wyobrażałam go sobie zupełnie inaczej (myślałam, że wzór jest dużo mniejszy). Ale bluzka podoba mi się bardzo i bardzo dobrze się w niej czuję Opisy z Burdy są okropne, przy szyciu rozcięcia w rękawie bardzo pomogła mi książka " Podręcznik kroju i szycia" (Wydawnictwo Wiedza i Życie). Do kwiecistej bluzki dołączam wiosenny bukiet, który dostałam od mojego męża --- Ostatnio edytowane 2011-02-10 18:56:51 przez Joasia --- |
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Świetnie Ci idzie!!!A na bukiecik jak najbardziej zasłużyłaś!!!
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Piękne: bluzka jako całość, rozcięcie oraz bukiecik. Bardzo.
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
odszycie pierwsza klasa, a Burdowe opisy to nic nowego, ja większością dochodzę po swojemu o co im biega, a po uszyciu dopiero rozumiem opis ich ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
Hahah ja tak samom Bluzka piękna, starannie uszyta i wykończona. Wiosenny bukiecik uroczy ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Ładnie szyjesz Joasiu,a za ten bukiecik mężowi nalezy się koszula .
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Kolejna bluzka koszulowa, tym razem z bardzo cieniutkiej i kolorowej tkaniny. Koszula ma kieszonki, których niestety na zdjęciach nie widać
Mężowi należy się już bardzo dużo koszul, np za śliczny bukiecik Walentynkowy |
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Koszula fajna,ale masz rację i czekam na sukienkę,no i na ładny bukiecik"za sukienkę"
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Proszę bardzo, sukienka 116 Burda 2/2011
Nie doszywałam tunelu na gumkę, bo stwierdziłam, że będę do niej nosić różne paski (na zdjęciach dwie propozycje). Szyje się ją błyskawicznie, myślałam, że będę miała zajęcie na cały weekend, a uwinęłam się w pół dnia Kolejny bukiecik dostanę dopiero, jak zwiędnie mi ten Walentynkowy --- Ostatnio edytowane 2011-02-19 15:46:35 przez Joasia --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook