51 stron: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczęca i urokliwa. Na sukni są aplikacje, czy to taka tkanina? Ładnie wyglądają ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Świeżynek
![]() |
|
Śliczna, jak dla małej księżniczki. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka uszyta jest z satyny, na górę przodu naszyty jest haftowany tiul z cekinami(chyba tiul - coś przezroczystego i dość sztywnego), mniejsze aplikacje też wycinałam z tego tiulu i naszywałam żyłką. Niestety z bliska widać, że satyna się delikatnie buntuje przy tych sztywnych aplikacjach, ale w sumie to ginie na faładach dołu.
Rozalka, zaproszenie przyjęte, tylko termin musimy uciślić ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A teraz sukienka dla mnie
![]() Wykrój z papavero, zmieniony przy dekolcie - dodałam zameczek i zakładkę po obu stronach, bo dekolt był za szeroki. Nie przyszyłam też nakładanej dużej kieszeni, bo wtedy nie mogłabym użyć paska, a lubię mieć podkreśloną talię ![]() I jak? |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I świetnie ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Extra !!!! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zmiany przy dekolcie wyszly sukience tylko na dobre ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Joasiu , pięknie szyjesz !!! Zupełnie powaliła mnie na kolana ta przepiękna sukienusia dla chrześnicy. Wiele bym dał , aby szyć dla takich "klientek", ale niestety szyję dla pań dorosłych, ale to też jest ekscytujące. Ceglasta (czerwona) sukieneczka też ogromnie mi się podoba, widać u Ciebie krawiecki profesjonalizm.
Pozdrowienia.. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I bardzo ładnie. Sliczny kolor, ceglasty w tym sezonie , jak najbardziej na czasie ![]() ________________________________________________________
|
51 stron: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.