51 stron: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Świeżynek
![]() |
|
Śliczna sukienka, fajne połączenie
|
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka z papavero? Bardzo mi się podoba i ładnie Cię wyszczupla :> Choć nie wiem czy Ciebie powinna wyszczuplać ![]() Czekam na lepsze zdjęcie żakietu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładnie!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna sukienka, świetnie leży. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ladna sukienka i swietny patent na podkreslenie talii ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, już nie mogę się doczekać wiosny, może w końcu przełamię się i będę chodzić w moich sukienkach
![]() A dzisiaj mam koszulę męską z długim rękawem (uch, te pliski przy mankietach to tylko dzięki "Podręcznikowi kroju i szycia" mi wyszły) i torebka dżinsowa, ze znanego już wykroju ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie pokażę Mżonkowi bo będzie marudził , że też chce, nie pokażę ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna koszula! Torebka też, ale koszula bardziej świetna!! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też za nic na świecie nie pokażę mężowi!!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dla mnie też koszula bardziejsza! Poproszę przepis
![]() |
51 stron: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.