12 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
|
|
Teraz zestaw dla dziewczynki, pudełko i kołyskę ozdobiłam decoupage, pojemnik na przyprawy, szafka na klucze i świecznik. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zostały jeszcze kubki i igielniki. te ostatnie zrobiłam ze słoików. W środku trzymam guziki. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
I jeszcze dwa igielniki. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witam po długiej nieobecności. Czas mi skąpi siebie. I ciągle doba jest za krótka. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
I dalej. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
I jeszcze trochę. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
To już koniec. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziś będzie też świątecznie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
I jeszcze troszkę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne, czy wiesz może czy jest gdzieś dostępna serwetka z tym dzieciątkiem gramolącym się po schodach i szczeniakiem, jakie to zdjęcie słodkie ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
12 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.